Arama sonuçları: *

1. MelihSak

Yardım HP Victus 1028-NT temizlik ve termal bakım nasıl yapılır?

HP Victus 1028-NT temizlik ve termal bakım nasıl yapılır?
  2. MelihSak

Yardım HP victus 16 nasıl temizlenir

HP victus 16 1028-NT model laptopunu nasıl temizlerim fanlarını içini falan video bulamadım ve termal macun termal bakım nasıl yaparım
  3. MelihSak

Yardım Monitör laptopmdan görüntü almıyor ama farklı cihazdan alıyor LÜTFEN YARDIM EDİN

Arkadaşlar, yardıma ihtiyacım var. Geçen gün, her zamanki gibi HP Victus 1028 NT laptopumu VGA-HDMI dönüştürücüyle kullanıyordum. Kabloyu söküp tekrar taktım, ancak görüntü bir daha gelmedi. Başka cihazlarla denediğimde monitör görüntü alıyor, ama laptopuma bağlayınca görüntü gelmiyor. Bu arada...
  4. MelihSak

Win 11 masaüstün deki uygulamalar beyaz olma sorunu

Win 11 masaüstün deki uygulamalar beyaz olma durumu The Last Of Us oyunun da sadece böyle bir hata yapıyor çözümü nedir bilen var mı youtube dan bir kaç tane video izledim explorer.exe kapadım açtım falan ama düzelmedi maalesef yardıma ihtiyacım var göz zevkimi mahfediyor
  5. MelihSak

Yardım Win 11 masaüstün deki uygulamalar beyaz olma sorunu

Win 11 masaüstün deki uygulamalar beyaz olma durumu The Last Of Us oyunun da sadece böyle bir hata yapıyor çözümü nedir bilen var mı youtube dan bir kaç tane video izledim explorer.exe kapadım açtım falan ama düzelmedi maalesef yardıma ihtiyacım var göz zevkimi mahfevidiyor bu durum.
  6. MelihSak

Ryzen 5625u işlemcili laptop lol de kasıyor

Arkadaşlar merhaba daha bir kaç ay önce sıfır aldığım laptop lol de kasıyor işin garip kısmı şu normalde 200lerin üzerine en yüksek ayarlarda çıkıyor "fps" maç içerisinde ancak örnek veriyorum arka da blitz'i açıyorum inanılmaz bir drop yiyorum discord açarsam drop yiyorum whatsapta görüntülü...
Geri