Arama sonuçları: *

1. A

Mikrofonum sesimi algılamıyor

Dün akşam arkadaşlarımla oyun oynamaya kalktığımızda fark ettim ki benim sesim onlara gitmiyor. Anlık bir sorun olduğunu düşünüp pek ilgilenmedim ve telefondan konuştum ama bu akşam mikrofonu test ettiğimde sesimi algılamadığını fark ettim. driverları kontrol ettim ve günceldiler. Ayarları da...
  2. A

Notebook temizliği için tavsiye

Arkadaşlar Gamegaraj Tracer 7t-144 model bir notebookum var ve alalı neredeyse 1 sene oldu. Şimdiye kadar bilgisayara bir iç temizlik yapmadık. Senede 1 kez temizleyin dedikleri için temizlemek istiyorum fakat kendim yapmaktan korkuyorum. Youtubeda videolar var fakat yine de yanlış bir şey yapıp...
  3. A

Notebook içinde bulunan ssd'den farklı markada bir ssd takılabilir mi?

Arkadaşlar ben gamegaraj tracer 7t-144 modeli bilgisayarını aldım. Gayet memnunum ama 500 gb bazen beni zorluyor. İleride bir ssd daha takmak istiyorum. Takacağım ssd'nin farklı marka ve modelde olması ve farklı depolama alanına sahip olması sorun çıkartır mı?
  4. A

Varsayılan ekran kartını değiştiremiyorum

Arkadaşlar yakın zamanda üniversite sebebiyle bir laptop almıştım ve çok yavaştı. Ayrıca oyunlarda vs. çok kötü performans veriyordu bunun sebebi ekran kartı olarak amdnin grapics ekran kartını kullanmasıymış baya bir araştırdım ama değiştirmenin bir yolunu bulamadım lütfen adım adım anlaşılır...
Geri