Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Ölü Pikseli Nasıl Gideririm?

Acer Nitro 5 AN515-34 isimli cihaza sahibim. Ekranın sol altlarında sadece koyu ekranda belli olan iğne ucu kadar kırmızı renkli ölü piksel mevcut. Cihazı alalı 2 aydan uzun süre oluyor. Bu yüzden iade etmek gibi bir hakkım yok. Bu ölü veya sıkışmış piksel nasıl geçer? Geçmese bile ilerleyen...
  2. Furkan Karagülle

Laptop Ekranındaki Dikey Çizgi Sorunu

Acer Aspire 3 A315-34 model cihaza sahibim. 1500 saat süre zarfında kullanımda kendisi. Birkaç gün önce ekrandaki tozları rahat görebilmek için beyaz temayı açıp tozları alıyordum ince ekran temizleme fırçasıyla. Panelin sağ kenarına yakın bir yerinde dikey olarak neredeyse görünmeyecek şekilde...
  3. Furkan Karagülle

Öneri Rehber - Laptop Şarjda Mı Kullanılır Yoksa Pilde Mi?

Laptopu şarjda kullanın her zaman. Pilden aldığı güç ile adaptörden aldığı güç farklı olduğundan laptop tam gücünü pildeyken sağlayamaz. Zaten pilde de tam gücünü kullanmak mümkün olsaydı bir saat anca giderdi şarjı. Ayrıca pilde kullansanız da şarjda kullansanız da veyahut telefon gibi...
  4. Furkan Karagülle

3.5mm Jak Girişine Samsung Kulaklık Bağladım Ancak Bass Boost Ayarı Gözükmüyor

Samsung'un dandik denebilecek kulaklığını idarelik kullanıyorum. Gelişmiş seçeneklerde kulaklık gözükmüyor. Oradan Bass Boost ayarını açmak istiyorum. Yardımcı olabilecek bir dostum var mı? Not: Bass'ı çok seviyorum. :)
  5. Furkan Karagülle

BT Üzerinden Verim Alamıyorum

JBL TUNE 110BT'm var. Telefonda kullandığımda ses gayet iyi ancak Laptop'ta kullandığımda ses gerçekten kötü. Çözümünü bilen var mı?
  6. Furkan Karagülle

Laptop'lar Şarjda Mı Kullanılmalı?

Acer Aspire A315-34 adlı cihazı aldım. Şarjda mı kullanayım? Laptop'lar sürekli şarjda kullanılır diye biliyorum. 8 yıllık Laptop'umu 8 yıl boyunca şarjda kullandım. Şu an 40 dakika kadar dayanabiliyor. UPS gibi. Bazıları şarjda kullanılacaksa bataryanın bağlantısını söküp kullanmayı...
  7. Furkan Karagülle

Şarjda Laptop Kullanmak - Oyun Oynamak Zarar Verir Mi?

Şarjda Laptop Kullanmak - Oyun Oynamak Zarar Verir Mi? şarj boardını bozarsın diyorlar. 7 yıllık casper laptobum var son 5 yıldır şarjda kullanıyorum ama öyle bir sorunla karşılaşmadım. pilim tümleşik değil. yeni alacağım laptobu da şarjda kullanmak istiyorum ne gibi sıkıntılar olur?
  8. Furkan Karagülle

Whatsapp Bilgisayarda Veri Depolar Mı?

Whatsapp Bilgisayarda Veri Depolar Mı? laptop üzerinden kullanıyorum ses dosya resim video vs bilgisayara depolanır mı, depolanırsa nereye depolanır?
  9. Furkan Karagülle

Sistem dosyasını silersek ne olur?

flash belleğe dosya aktarmak istedim ve yer açmak için dosyayı silerken xxxxxx bu sistem dosyasıdır eğer silinirse windows düzgün çalışmayabilir diye hata mesajı aldım. ne alaka la diyip okeyledim ama 2 gündür herhangi bi durum var mıdır diye içim içimi yiyor :/
  10. Furkan Karagülle

fn + f4 tuş kombinasyonlarının işlevi nedir?

casper nirvana 15.6 n2820 4gb 500gb 2014 model bi külüstürüm var. tuşları aynen bu şekilde. https://www.notebookmarket.com.tr/wp-content/uploads/2015/01/1-15.jpg fn + f4 tuş kombinasyonlarının ne işe yaradığını bulamadım. (f4 şimşek işaretli olan) yardımcı olabilecek bi dostum var mıdır?
  11. Furkan Karagülle

2. Konu / Fn + F4 kombinasyonları ne işe yarar?

casper nirvana 15.6 n2820 4gb 500gb 2014 model bi külüstürüm var. tuşları aynen bu şekilde. https://www.notebookmarket.com.tr/wp-content/uploads/2015/01/1-15.jpg fn + f4 tuş kombinasyonlarının ne işe yaradığını bulamadım. (f4 şimşek işaretli olan) yardımcı olabilecek bi dostum var mıdır?
  12. Furkan Karagülle

Fn + F4 kombinasyonu ne işe yarar?

Fn + F4 kombinasyonu ne işe yarar? (tuşun üzerinde şimşek logosu var)
  13. Furkan Karagülle

Bilgisayarımda herhangi bir sorun olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Bilgisayarımda herhangi bir sorun olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  14. Furkan Karagülle

Kendi kendine depolama alanı düşmesi

bilgisayarımın depolama alanı kendi kendine düşüyor virüs olmadığına da eminim son zamanlarda büyük bi dosya indirmediğim halde 408 gb tan 403 gb ta düştü evet biliyorum önemli değil ama benim canımı sıkıyor var mı bunu çözümü
  15. Furkan Karagülle

Chrome dan dosya indirirken iptal edersek artık dosya kalır mı

Chrome dan dosya indirirken iptal edersek artık dosya kalır mı
  16. Furkan Karagülle

şarjda 30dk telefon kullanmak telefona zarar verir mi?

şarjda 30dk telefon kullanmak telefona zarar verir mi? 1598815830 (redmi note 8 64 gb)
Top Bottom