Arama sonuçları: *

1. İsimsizKaplan

Format atarken reboot and select proper boot device hatası

Klasik flaş belleğe win 10 u kurdum format ekranına felan geldim sonrasında windows kurulum yerini seçemediğim için kuracagım yerin türünü gpt yapıp cık gir yaptım ama sonrasında bu hatayı aldım. Boot ekranını tek tek denedim ama bir işe yaramadı nasıl çözebilirim bunu ?
  2. İsimsizKaplan

Asus Laptopumu nasıl temizlerim

Garantisi bitmiş durumda bilgisayarcıya götürmek istemiyorum,evde kendim nasıl temizlerim 4 yıldır temizlenmemiş durumda,hangi ekipmanlar gerekir nelere dikkat etmem gerekiyor,marka x55lj.
  3. İsimsizKaplan

Anakartta hangi Sürücüleri Yüklemem lazım ?

Format attım,biraz baktımda anakart sürücüleri kurmam gerekiyormuş. https://www.asus.com/supportonly/x555lj/HelpDesk_Download/ bu Sürücülerden hangilerini kurmam gerekiyor ? Sürüm ; Windows 10 x64
  4. İsimsizKaplan

laptopdan acayip bir fan sesi geliyor

merhaba bugün laptopumu açıp boşta bıraktım masaya koymak için kaldırdığımda çok küçük bir duman ve cızırtılı normalin üstünde bir fan sesi duydum doğalolarak fişi çekip direk kapattım laptopu şuan açtığımda herhangi bir sorun olmadan çalışıyor ancak kaldırmaya korkuyorum,ne yapmam lazım yani...
  5. İsimsizKaplan

Oyun oynarken fps drop yiyorum(laptop)

nvidia 920m intel hd 5500 8 gb ram 64 bit win 10 home özellikler bunlar hiçbir oyun farketmeksizin fps anlık düşüyor sorunun kaynağı nedir?
  6. İsimsizKaplan

Win 10 da 'Geçici Profil' Sorunu

merhaba,öncelikle bu hatayı 4 gündür alıyorum bilgisayarıma giriş yaptığımda geçiçi bir profil ile giriş yaptınız oturumunuzu kapatınız yazıyor oturumu kapatıp açınca aynı hata devam ediyor,youtubedan videolarına baktım uyguladımda ama bir şey değişmedi benim için sıkıntı olan şey her kapatıp...
Geri