Arama sonuçları: *

1. M

Video izlerken ekran kitleniyor

Video izliyorum ve 20 dk sonra ekran donuyor video duruyor hiçbirşey yapamıyorum mouse klavye falan çalışıyor ama sistem tepki vermiyor bunu nasıl çözebilirim
  2. M

İşlemci Sıcaklığı normal mi?

Selamlar yeni laptop aldım fakat google açıkken bile sıcaklık nedense çok fazla geldi bana bu değerler normal mi işlemciye bağlı çift fan var bide çözemedim neden böyle Model Acer Aspire 5 A515-57 kullandığım ortamda serin sıcak değil yani
  3. M

Çözüldü✓ Windows kurulumda disk görmüyor

Windows kurmak istiyorum fakat disk görmüyor ne yapmam gerekiyor biostan değiştirmen gereken bi ayar var mı?
  4. M

Yeni aldığım laptopta windows kuramıyorum

Laptop yeni geldi windows kuracağım fakat bu ekran geliyor windows yüklü usb yi takmama rağmen ne yapmam gerek
  5. M

Excalibur G770 Fan sesi sıkıntısı

Merhabalar daha yeni excalibur g770 aldım 0 çok uyguna rtx 3050 i5-12450H fakat güç tasarrufuna falan alıyorum herşeyi kısıyorum ona rağmen sürekli bir fan sesi kulağımı tırmalıyor ne yapmalıyım cihazda yeni yani normal mi böyle olması aşırı rahatsız ediyor beni dizi izlerken falan odaklanamıyo...
  6. M

Sıcaklık değerleri Normal mi?

Dostlar 0 cihazda bu sıcaklık değerleri normal mi laptop boşta iken bu değerleri gösteriyor ısınma sorunu söz konusu mu?
  7. M

Casper G770 özellikeri nereden bulabilirim

Arkadaşlar selamlar bu cihazın linkini bulanilen var mı ekran kartı kaç w özellikle bakamıyorum model sanırım şu kutudakiyle uyuşuyor Casper Excalibur G770.1245-BQJ0P-B i5-12450H 16 GB 1 TB SSD RTX3050 15.6" Full HD Notebook
  8. M

Laptop gereksiz ısınıyor

Merhabalar elimde Lenovo idepad 1 5500U işlemcili bir laptop var daha yeni aldım laptop pildeyken ve boşta sessiz ve serin çalışıyor fakat googleda 3-5 sekme açayım hemen ısınıyor özellikle adaptörle şarj ederken kullanmak istediğimde otomatik performans modunamı geçiyor anlamıyorum çok ısınıyor...
  9. M

Çözüldü✓ Laptop boşta çok fan sesi çıkartıyor

Laptop boştayken fazla ses çıkarıyor aşırı rahatsız ediyor bu durumu nasıl düzeltebilirim nitro sens de fan ayarı var fakat manuel e alsam gene aynı otomatiğe alsam gene aynı şarjda iken sessiz moda alınca bir düzeliyor sadece ondada çok dalgalanıyor bir sessiz bir sesli oda uyuz ediyor yok...
  10. M

Çözüldü✓ Fan sesi çok dengesiz

Acer Nitro AN515-58 kullanıyorum film falan izliyorum genelde gündelik işlerde kullanıyorum fakat fan sesinde bi dengesizlik var bi çok sessiz oluyo sonra bi anda yükseliyo bi geri sessizleşiyo deli ediyo beni nitrosense diye bi uygulaması var laptopbun ordanda sessize aldım fanları ama değişen...
Geri