Arama sonuçları: *

1. snowfoxstache

İşlemci Sıcaklığı Dalgalanıyor

ekran kartım genelde sabit 60-70 arası oyuna göre değişiyor ama işlemci bi 60 olup bi 80 oluyor kullanım anlık arttığı için mi oluyor nöyle?
  2. snowfoxstache

MSI GF65 THIN Teardown Rehberi

fan sökmek istiyorum da video bulamadım bilen varsa yardım edebilir mi?
  3. snowfoxstache

Laptoplarda Bios Güncelleme

sadece bios dosyasını indirdim şimdi ne yapmam lazım?
  4. snowfoxstache

Laptop Özel Çözünürlük

1620 x 1080 çözünürlüğüne geçmek istiyorum ama nvidia deneteim masasında doğal olarak seçenek yok intel driverında da dahili ekranlarda olmaz diyor başka bir uygulama ile yapılabilir mi?
  5. snowfoxstache

Geforce Experience Oyun Sekmesi Görünmez

alt+z yapınca açılıyor ama görünmüyor yani sadece tuşa basınca geliyor gibi oluyor ama gelmiyor çözümü nedir?
  6. snowfoxstache

Laptop Fan Ses Sorunu

Fandan geldiğini düşündüğüm bir ses var biraz korkutuyor sabah bilgisayarı açtığımda kendiliğinden oldu bir sorun yaratır mı veya nedeni ne olabilir?
  7. snowfoxstache

Laptopun şifresini unuttum

veri kaybı olmadan nasıl giriş yapabilirim?
  8. snowfoxstache

Laptopum İle Underpeforming Yaşadığımı Düşünüyorum

i5 9300h rtx 2060 8gb ram ( 8 daha ekliyeceğim çok yakında.) csgoda 200 fpsi geçemiyorum 1280x960 orta ayarlarda. sizce az fps mi alıyorum? (windows crack)
  9. snowfoxstache

Sıcaklık Değerleri

i5 9300h ve rtx 2060 boşta 60'ar dereceyi max görüyor. oyunda işlemci 90 ekran kartı 80 derece oluyor. laptop almadan böyle olacağını biliyordum zaten ama sizce bunu düşürmeye çabalamalı mıyım? cihazın ömrü kısalır mı?
  10. snowfoxstache

Düşük Performans

MSİ GF65THİN 9SEXR-232XTR(i5 9300h+rtx 2060) kullanıyorum 8gb ram ile ama cs orta ayarlarda 190-200 fps alıyorum ama i7 8750h ve gtx 1050 monster abra kullanan arkadaşım full ayarlarda 180 görüyor . Buna nasıl bir çare bulurum windows ve dragon center performans modunda. Yakın zamanda bir ram...
Top Bottom