Arama sonuçları: *

1. talhabkr

Asusun değişim raporu ile gönderilen cihaz arızalı çıktı.

2 hafta önce THH'den açtığım talep sonucu satıcı beni aradı ve eski cihazıma Asus Tuf Fa507nu modelini gönderin değişimini yapalım dediler ve geçen hafta cuma günü Asus Tuf fa607nug modelini bana gönderdiler. Cihazı ilk açtığımda yine tekte açılmadı 2. deneyişimde açıldı ben normaldir sıfır...
  2. talhabkr

Asus laptopumun açılmama sorunu.

Asus Tuf A16 F607NUG cihazım dünden beri zorla açılıyor. Güç tuşuna bastığımda klavye yanıyor fanlar dönmüyor ekran gelmiyor güç tuşuna basılı tutup kapatım tekrar açıyorum birkaç kere öyle açılıyor, böyle bir şey yaşayıp çözen varsa yardımcı olabilir mi cihaz daha 1 haftalık.
  3. talhabkr

Asus Tuf F16 ghosting test yapan var mı?

Yakında ASUS TUF F16 2025 (FX608) cihaza geçeceğim. Bu laptopun paneli hakkında internette hiç bir bilgi veya test sonucu bulamadım. Sadece panelin 3 ms GtG tepki süresi olduğu yazıyor ama ghosting testi yapan kimse yok. Forumlarda bu laptopu kullanan varsa ekranıyla ilgili paylaşımı yapabilir mi?
  4. talhabkr

Laptop başında sigara içmek laptopun içine zarar verir mi

laptop başında günde 10 dal sigara içiyorum bazen 15 bile oluyor laptopa zarar verir mi fanları tıkar mı anakartı kirletir mi
  5. talhabkr

En ucuz ptm 7950 nereden alabilirim

Laptopum 2 kere servis gördü ve soğutma bloğunun üstündeki stickerler yırtılmış durumda 2 serviste de termal macun bakımı yapıldı ama diş macunu falan sürmüş olmalılar eskisinden daha fazla ısınıyor bende ptm 7950 ile yenilemek istiyorum garantisinin bitmesine daha 8 ay var sizce termal macunu...
  6. talhabkr

Kusurlu ürün değişimi nasıl talep ederim?

Asus tuf a15 fa507nu-lp157 cihazı 08.08.2024 tarihinde aldım ve temmuz 2025’te anakart arızası touchpad, klavye arızası sebebiyle servise gönderdim cihazın garanti kapsamında anakart klavye touchpad değişimi yapıldı temmuzun sonuna doğru cihazı teslim aldım aradan kısa bir zaman geçti ve anakart...
Geri