Arama sonuçları: *

1. A

Laptop bakım nerede yaptırılmalı

Arkadaşlar selamlar. 2 yıl önce almış olduğum ASUS TUF Gaming A15 RTX 4060 laptopuma termal macun değişimi yapmayı düşünüyorum. Ayrıca fanlardan birazcık ses geldiği için fanları yağlamayı da düşünüyorum. Kısaca bilgisayara bakım yapmak istiyorum. Sizce termal macun ve fan yağı alıp işlemleri...
  2. A

Yardım ASUS TUF Gaming A15 RAM yükselttikten sonra mavi ekran veriyor

Arkadaşlar selamünaleyküm. Bugün ASUS TUF Gaming A15 laptopuma 16 GB RAM taktım. Laptopun içinde 8x2 RAM vardı ve 8 GB RAM'lerden birini çıkarıp 16 GB Crucial'ın bir RAM'ini taktım. İlk başta bir sorun yoktu lakin sonrasında bilgisayar mavi ekran vermeye başladı. Bunun sebebi nedir acaba...
  3. A

Asus Tuf Gaming A15 bakım

Arkadaşlar selamünaleyküm. Yaklaşık 1 yıl önce aldığım Asus Tuf Gaming A15 RTX4060 model laptopum bu aralar fazla ısınmaya başladı. Laptop boştayken 75-80 dereceleri görüyor. Bunun için Asus Teknik servisini aradım lakin bu değerlerin normal olduğu, bu yüzden servis kaydı açamayacaklarını...
  4. A

Laptop soğutucu zararlımı

Arkadaşlar selamün aleyküm.Kendi imkanlarımla görselde ki laptop soğutucusunu yaptım. Fanların hepsi çalışınca baya hava veriyor. Bu soğutucunun laptop a zararı olurmu acaba?
  5. A

Asus Tuf Gaming Yüzey ısınması

Arkadaşlar selamünaleyküm. Elimde ASUS TUF Gaming A15 RTX 4060 AMD Ryzen 7 7735HS laptop var. Laptop boştayken 50, 60 derece arasında oluyor üst kasası ısınıyor. Klavyesine el tutulunca sıcak olduğu anlaşılıyor. Ayrıca performans modunda hafiften fan seside geliyor. Bu durum normal mi acaba?
Geri