Arama sonuçları: *

1. tevfikhan ekmekci

Laptop ekranında titreme sorunu

ASUS TUF FX505dt. GTX1650 ekran kartı. AMD Ryzen 5 3550 h işlemci. 16 GB RAM. Böyle bir sorun yaşamıyordum FIFA 23 yaklaşık 1 saat oynadiktan sonra ekranda parlayan yerlerde dalgalanma titreşim gibi hareketler oluyor oyundan çıkıyorum masaüstünde hala devam ediyor Windows güncellemeleri tam...
  2. tevfikhan ekmekci

laptop açılırken 10 saniye öttü

açma tuşuna bastıktan sonra laptop 10 saniye kısa kısa bip bip diye ötmeye başladı kamera ışığı yandı söndü ama açıldı bu sorunun kaynağı nedir çözümü varmıdır ?
  3. tevfikhan ekmekci

LAPTOP FPS DÜŞÜKLÜĞÜ SORUNU

sistemim gtx 1650 amd ryzen 5 3550h 8 gb ram ASUS TUF FX505DT BQ051 modelini kullanıyorum modern warfare 3 te ayarları en düşüğe çeksem bile 39 fps'i geçmedi battlefield 3te ultra ayarlarda 90 120 fps arası verirken modern warfare 3 te niye böyle oluyor bide bazı oyunlarda ayarları lowda yapsam...
  4. tevfikhan ekmekci

ASUS TUF FX505DT-BQ051 gereğinden fazla ısınıyor

Sistem özellikleri GTX 1650 8 GB RAM AMD Ryzen 5 3550H Örnek olarak middle Earth shadow of mordor oyununda High ayarlarda V-Sync açık bir şekilde ekran kartı sıcaklığı 78-82 derece sıcaklığı buluyor ama YouTube'da izlediğim bir videoda aynı PC aynı oyun adam Ultra ayarlarda V-Sync kapalı halde...
Geri