Arama sonuçları: *

1. mrselcuk81

YARDIM !!!! Laptopu masaya bu şekilde koysam sorun olur mu

Laptop u görseldeki gibi nasıl koyabilirim bi aparatı vs var mı birde bu şekilde sabitledim diyelim bi sorun olur mu
  2. mrselcuk81

Kablosuz Kulaklığı Takınca Pİng Çıkıyor YARDIM!!!

kulaklığı 2.4g usb ile takınca ping çıkıyor modeme de 2.4g ile bağlı o yüzden olabilir mi o yüzden olursa çözümü varmıdır
  3. mrselcuk81

Bilgisayarda yüksek telefondan düşük ping sorunu

dümenden videolardan izliyerek bazı ayarları değiştirdim pingim yükseldi falan garip bişeyler oldu oyunlarda yüksek ping alıyorum hız testi yapıyorum bilgisayarda 74 ping diyor fiveme falan giriyorum 1k ping telefondan yapıyorum hız testini 35 ping çıkıyor ve instada falan kasmıyor
  4. mrselcuk81

YARDIM Laptop termal macun değişimi !!!

Bende hp victus 16 Arkadaşımda asus tuf f15 var aşşa yukarı 2 ay arayla aldık ve artık ısınıyor benim ram 16 olduğu için çoğu oyunda kasmıyor onunki 8 o yüzden çok kasıyor ona 8-16 ram alıcaz arkadaşımın laptopunda 2. bi ssd girişi var mı sata yada m2 varsa ssd alıcak birde termal macun...
  5. mrselcuk81

hp victus laptobumda arada drop giriyor

hp victus 16 laptopum var arada oyun oynarken bazen cromda bazen masa üstünde oluyo günde bazen 2 bazen 6 7 defa oluyo video falan izliyosam ses gidip geliyo oyunda da 150 fps laırken 30 a düşüyo ısınmasıyla alakalı değil bence birde bu konudan alakasız arada fan bi şeye sürtüyomuş gibi bi ses...
  6. mrselcuk81

hp bilgisayarımı servisine göndericem yardım

12 aylık laptobumu temizlenmesi ve termal macun yenilenmesi için servise göndericem bi sıkıntı olur mu daha önce gönderen oldu mu 1708094757 az önce destek hattı ile konuştum kargo kodu vs aldım yarın kargoya vericem kendi orjinal kutusunda kargo anında bi sıkıntı olur mu birde kendi termal...
  7. mrselcuk81

laptop için termal macun önerisi

işlemci ryzen 5 5600h ekran kartı 3050 ti hp victus 10 aylık falan ve gpu ikisininde değiştiricem kaç gram olması lazım bütçem max 250 civarı eğer cpu ve gpu ya 1 gr yetiyosa kryonaut olanı almayı düşünüyorum yada 4 gr mx 4 alsam birazını şimdi kullansam kalanı 6 ay sonra kullansam bişey olur...
  8. mrselcuk81

hp victus klavye aydınlatmasını açınca tiz bi ses geliyor

bilgisayarı 2.el olarak aldım bu gün denedim bi sıkıntı yok az önce format attım win 10 yaptım klavye aydınlatmasını açınca tiz garip bi ses geliyor forumlarda baktım kronik gibi bişeyler demişler bi çözümü varmıdır bunun illa win11 de mi kullanmam lazım birde aydınlatmanın parlarklığıda...
  9. mrselcuk81

laptop monitör menteşesi

laptobu tenizlerken menteşenin köşesini kırdım yarın bilgisayarcıya götürücem ama kapağı kapatamıyom çantasına koyamıyom bunu nadıl yaparım yardım edin lütfen
Top Bottom