Arama sonuçları: *

1. P

İlk termal macun uygulayisim nasıl?

https://hizliresim.com/3sjg1jp (Dosya boyutu büyük diye yükleyemiyorum) İlk uygulayisim nasıl nerelerde hata var? Solda biraz boşluk var sıkıntı yaratır mı? Bir de dışa taşan o macunları peceteyle silsem yanındaki bileşenlere zarar gelir diye korkuyorum çünkü hemen pecetenin altında kalıyorlar
  2. P

Öneri Arctic Mx 6 aldım .

1- 320 TL ye Mx 6 2g aldım Mx 4 ile aralarında 40 TL gibi bi fark vardı. Sizce iade edip mx4 mü almalıyım yoksa sipariş kalsın mı? 2- Mx 6 laptop için uygunmudur ve uygunsa nasıl uygulamalıyım. 3- mx6 içinden spatula çıkıyor mu? Cevaplarınız için teşekkürler.
  3. P

Victuslarda işlemci throttle kaldırılıyor mu

HP victuslarda throttle kaldırılıyor mu? Ben şu ana kadar sıkıntı çekmeme rağmen sadece merak ediyorum. kaldırılıyor mu?
  4. P

Yardım Laptop fan sesi normal mi

OCCT de işlemci stress testine soktugumda 5600-5800 devirlere kadar fan çıkıyor fakat 80 dereceyide geçmiyor. Bu sıcaklıklara bu fan sesi normal mi çünkü çok ses geliyor.
  5. P

Bilgisayarım type c den kaç w şarz olur?

Öncelikle HP victus 16 s0047nt bilgisayarina sahibim ve type-c üstünden bilgisayar kapalı iken şarz oluyor. fakat kaç w desteklediğini hiçbir kaynakta bulamadım.
  6. P

Yardım Laptopum type-c üzerinden şarz olurmu?

Merhabalar HP victus 16 s0047nt modelini satın aldım ve type-c üstünden uyku modunda şarz desteği yazıyor sitesinde şarz etmeyi denesem sıkıntı olurmu? 1701520939 Up 1701520969 Up
Geri