Arama sonuçları: *

1. sc4rled

ASUS TUF A15 şarj problemi

Arkadaşlar ben bu bilgisayarı alırken 6-8 saatlik bir şarj süresi olduğu yazıyordu. Fakat bugün full şarjdan çıkarıp %20lere gelmesi 2 saati falan buldu, sizce bu durum normal mi, şarj süresini nasıl artırabilirim?
  2. sc4rled

Yardım GTA V Anlamsız Düşük FPS Sorunu

Arkadaşlar bi kaç gün önce yine böyle bi konu açmıştım.Yeni ekran kartı almama rağmen GTA V´de çok düşük fpsler alıyorum, bana format at denildi format attım ama yinede düşük fps alıyorum.Eski ekran kartım GTX 750 Ti´dı 50 60fps alıyordum şuan 1650 gaming x ama hala aynı fpslerde dolaşıyor...
  3. sc4rled

Yardım Hard diskleri nasıl geri getiricem?

Arkadaşlar ilk defa usb ile bilgisayara format atayım dedim. Zorda olsa atmayı başardım. Formattan önce 2 tane hddim vardı fakat şuanlık sadece ssd gözüküyor nasıl geri getirebilirim?
  4. sc4rled

GTA V Anlamsız Düşük Fps Sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce ekran kartımı değiştirdim. GTX 750 Ti´den 1650 GAMING X´e geçmeme rağmen GTA´da fpsim artması gerekirken çok fazla düştü. 50 fpsin üzerine çok nadir çıkıyor genellikle 30 - 45 arası alıyorum. Sistemimin çok benzeri bi arkadaşımda var aynı sunucuda 90 fps alıyor...
  5. sc4rled

GTA 5 Anlamsız Düşük FPS Sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce ekran kartımı değiştirdim. GTX 750 Ti´den 1650 GAMING X´e geçmeme rağmen GTA´da fpsim artması gerekirken çok fazla düştü. 50 fpsin üzerine çok nadir çıkıyor genellikle 30 - 45 arası alıyorum. Sistemimin çok benzeri bi arkadaşımda var aynı sunucuda 90 fps alıyor...
  6. sc4rled

W10 Kayıt yerine tıklanmıyor

Discordda arkadaşlarımla konuşurken sesimin gitmediğini farkettim ses efektinden kayıt kısmından mikrofonuma bakacaktım. Kayıt kısmına gelince hiçbir şekilde tıklanmıyor kapatılmıyor yardımcı olacak var mı böyle bi şey mümkün mü kafayı yedim.
Geri