Arama sonuçları: *

1. AK47

Öneri Asus marka laptopum için bileşen önerileri

Arkadaşlar merhaba zamanının en iyilerinden sayılabilecek bir laptopum var modeli link olarak bıraktım. Haliyle uzun bir süre oldu yanılmıyorsam 2019 da ön sipariş ile ilk çıktığında almıştım. Hiç bakım yapmadım o zamandan beri şu an baya fanları sesli çalışıyor ve normalin biraz üstünde...
  2. AK47

Yardım Laptop Ekran Panelindeki Sorun

Arkadaşlar selam, Asus FA506II model TUF Gaming model bir laptop kullanıyorum. Yaklaşık 1,5 yıl oldu garantisi devam ediyor. Son zamanlarda ekranda garip bir görüntüye rastladım. Bir buçuk senedir hiç böyle bir şey olmamıştı. Kronik bir sorun olabilir mi garanti ne der bilgisi olan var mı...
  3. AK47

Laptop Monitöründe Renk Farkı

Arkadaşlar bilgisayarımı 1 senedir normal bir şekilde kullanıyorum hiçbir sıkıntı yoktu. Son bir haftadır bilgisayarı ilk açtığım zaman monitördeki renklerde bir sıkıntı olduğunu farkettim. Bilgisayarı ilk açtığımda ekranın kenarları çerçeve gibi belirli bir kalınlığa kadar renkler normal, o...
  4. AK47

Yardım Laptop'umu açamıyorum.

Arkadaşlar selam. Geçenlerde laptopuma bios update geldi ve kendi kendine bios update yapmaya başladı. Tamamladıktan sonra bilgisayarı açtım herhangi bir sorun yoktu. Ertesi gün açarken bilgisayar takılmaya başladı ve yeniden başlatma yaptım ve bu baya uzun sürdü yaklaşık 10 dakika. Şuan...
  5. AK47

Yardım Laptop Driver

Arkadaşlar selam geçenlerde açtığım konudaki laptopu ön sipariş ile satın almıştım ( Ryzen 5 4600H işlemci ve gtx 1650ti ekran kartlı olan model.). Asus'un sitesinden driverları bulamadım acaba driver booster kurup driverları oradan güncellesem manuel olarak güncellemekle arasında bir fark olur...
Top Bottom