Arama sonuçları: *

1. Furkan_Demir

HP Victus 16 resizable bar nasıl aktif edilir?

Oyunlarda FPS artışı yaptığını gördüm BIOS'u kontrol ettim fakat bununla ilgili ayar bulamadım. Nasıl aktif edildiğini biliyor musunuz?
  2. Furkan_Demir

6 GB RAM ve i7 işlemcili laptop iyi midir?

Arkadaşlar bugün komşum verdi bunu bana. Şarj adaptörü olmadığı için açamıyorum. Al satyorsan sat parçalarına vs ayırırsın dedi. İçini açıp baktım 2+4 toplam 6 GB RAM var. 320GB WD HDD var. i7 işlemcisi var. Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum şarj adaptörü bulunur mu bunun? Nasıldır iyi midir??
  3. Furkan_Demir

Laptop için USB hub önerisi

Arkadaşlar HP Victus 16 Gaming laptopa sahibim. Masaüstünden laptopa geçtim ve masaüstünde bol USB girişlerinden sadece 3 tanesine sahibim. 1 klavye 1 mouse ve 1 kulaklık takıyorsun ve tüm girişler doluyor. Mesela FIFA oynayacağım zaman oyun kolunu bağlamak için 1 tanesini çıkarmak zorunda...
  4. Furkan_Demir

Çözüldü✓ Aldığım cihazın garantisi 5 ay eksik çıktı

https://forum.donanimarsivi.com/konu/hp-victus-laptop-aldim.865572/ Bildiğiniz üzere 31 Aralık tarihinde bu cihazı sipariş etmiştim. Bugün yani 4 Ocak 2024 tarihinde teslim aldım. HP sitesinden cihaz garantisi sorguladığımda garantinin 1 yıl 7 ay 20 gün kaldığı gözüküyor. Bunun üzerine...
Top Bottom