Arama sonuçları: *

1. Q

Yardım LOQ 8845HS İşlemci Overclocklanabiliyormu?

Merhabalar emulator gibi şeylerle ilgilendiğim için tek çekirdek performansı gerekiyor arttırabilmemin bir yolu varmı?
  2. Q

Öneri LOQ Battery draining yaşayanlar bu konuya bakabilir.

Merhabalar biliyorsunuzki LOQ serileri 170w adaptör ile gelince battery draining yaşanıyor. Bende yaşıyorum bugün size çözümlerini vermeye çalışacağım. Umarım yardımcı olmuştur. 1. Lenovo Servisten Destek almak. Lenovo servis hemen 230w adaptör vereceğini düşünmüyorum ama önerdikleri çözümlerin...
  3. Q

LOQ 230W adaptör önerisi.

Servisten destek alıyorum, eğer servis sorunumu çözemezse direkt yeni adaptör almayı düşünüyorum önerirseniz sevinirim. @Claw's @Shourd
  4. Q

LOQ 83DX0093TR batarya testi

Konuyu yazar yazmaz şarjdan çıkarıp %10 kalana kadar kullanacağım. Kaç saat dayandığını sonra yazarım konuya. Sadece webte gezinme ve video izlenecek. Denge kipinde kullanılacak. Laptopun özellikleri imzamda yazıyor. Edit 1: 12 dakika geçti ve şarjım %92 Edit 2: 1 saat 7 dakika geçti ve şarjim...
  5. Q

LOQ kullanıcıları battery draining yaşıyormusunuz yaşıyorsanızda ne yaptınız?

Ben imzamdaki laptopu aldım fakat ağır kullanımda (AIDA64) testini yaparken klavye ışığı 20 saniyede 1 kapanıp açılmaya, şarjımın azalmaya başladığını gördüm. Sizdede olduysa nasıl çözümlediniz veya rahatsız ediyormu? Bende birde 10-20 dakikada bir 1-2 saniyeliğine donuyor neredeyse.
  6. Q

LOQ 8845HS 4050 için 230w Adaptör önerisi

Dün battery draining yaşadım. Orjinal 230w adaptör önerirsiniz sevinirim. Lenovo servis ile uğraşmak istemiyorum çünkü yeterli diyorlarmış. 1729322025 @Shourd
Top Bottom