Arama sonuçları: *

1. Monkey D. Luffy

Gamegaraj 5080/5090 ryzen 9 9955hx3D gelir mi?

Arkadaşlar 2k 32:9 oraninda monitörüm var 3440×1440p ultrada the last of us part 1 ve part 2 rdr genshin minecraft valo cs ve daha nice oyunlar oynicam + çoklu görevler yayın youtube tiktok kick discord hepsini aynı anda yapcam 64gb ram ve ryzen 9 9955hx3D li bir laptop arıyorum ama şuan 5070 ti...
  2. Monkey D. Luffy

4090 mobile masaüstü olarak neye denk?

Arkadaşlar Asus rog strix scar 18 4090 Alcam 4k monitöre bağlicam uzun süreler beni üzmez değil mi 40 serisi ekran kartlarında 4k oyun performansında 4070 ti süperi yakalıyor mu veya 4070 ti geçiyor mu merak ettim 40k daha ekleyip aynı modelin 5080 lisini de alabilirim belki ikiside hemen hemen...
  3. Monkey D. Luffy

AMD mobil gpu pazarına girmek üzere!!!

https://www.donanimhaber.com/amd-radeon-rx-9000m-sizdirildi-rdna-4-mobile-geliyor--190686Sonunda be beklediğim haber umarım en güçlü modeli 5080 laptoplardan biraz daha ucuz olur da alırım hemen
  4. Monkey D. Luffy

5070 ti laptopların fiyatı düşer mi

5070 ti laptopların daha uygun fiyatlıları gelir mi yoksa 5080 en ucuzu şuan bu laptop var bunu alıp geçeyim mi veya daha uygun fiyatlı 5080 ler gelir mi...
  5. Monkey D. Luffy

Laptopum masaüstü olarak neye denk?

Arkadaşlar laptop sipariş ettim Asus rog strix g16 rtx 5070 ti 140 watt ryzen 9 9955hx(en güçlü ve pahalı amd laptop işlemcisi) Sizce masaüstü tarafında hangi ekran kartına ve işlemciye denk olur oyun performansında özellikle fps oyunlarında performansı hangi masaüstü işlemcisine denk olur?
  6. Monkey D. Luffy

Laptopum masaüstü gücü olarak neye denk?

Laptop siparişi verdim yakın zamanda rtx 5070 ti ryzen 9 9955hx Asus rog strix g16 2k 240hz monitörüme bağlayıp oyunlar oynicam sizce masaüstü pc lerle kıyaslarsak oyun performansı hangi karta ve işlemciye denk olur bunu merak ediyorum
  7. Monkey D. Luffy

Laptop fps oyunları deneyimi

Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum rtx 5070 ti li taksitle Alcam ama çok kararsızım fps oyunları genellikle ağırlıklı olarak valorant oynarım onun dışında AAA hikayeli oyunlar oynicam sizce valorant laptopta oynamak çok mu zor oynayan arkadaşlar varsa lütfen bilgilendirin beni şimdiden...
  8. Monkey D. Luffy

Bu eski laptop minecraft kaldırır mı?

elimde çok eski bir laptop var model bu sizce minecraft güncel sürümde akıcı oynayabilir miyim
Geri