Arama sonuçları: *

1. U

THH'yi Sonunda kazandım 💫💫 teknorya ile yaşadığım THH surecim

herkese selamlar, teknoryadan almış olduğum asus marka laptop elime ulaşır ulaşmaz pixel, ekran testi vs vs yaptım ve 2 adet ölü pixel çıktı. hem satıcıya hem n11 e bu durumu bildirdim. n11 cayma hakkımın olmadığını satıcı ise ben sattım benden çıktı artık servise yazın dedi. ürün elime ulaştı 2...
  2. U

TEKNORYA SATICISINI ICRAYA VERDIM. PARANIZLA REZIL OLMAYIN

Herkese selamlar, daha once de konusunu acmistim. Thh yi kazandim, satici elimizde aynisi yok dedi ve muadil onerecegini soyledi. Satici bana muadil laptop onermiyor daha dusuk ozellikle dandik modeller oneriyor. Bir ust model var fiyat farkini verirseniz onu gondeririz dedi. Tamam dedim benim...
  3. U

THH sonuçlandı ve kazandım, şimdi ne yapmalıyım ?

selamlar, teknorya ile olan thh sürecim sonuçlandı ve kazandım. ayın 6 sında karara bağlandı olarak sisteme düşülmüş yani satıcının itiraz için 1 haftası kalmış. e devletten baktığımda adıma açılmış dava dosyası görünmüyor.satıcı bana hala ulaşmadı, ben de onlara ulaşmadım sürenin dolmasını...
  4. U

Asus rog strix g16 ısınma sorunu

herkese selamlar, asus rog strix g16 4050 i7 13650hx laptopum ilk geldiği aylarda google da vs gezerken 36 40 derece arasında çalışırken şu an 50-60 derece arasında çalışıyor. touchpad'in altında fan var biliyorum. ve o kısım ısınıyor klavyede bir şey yazarken hissediyorum. sorun nedir sizce ?
  5. U

war thunder aldığım fps değeri normal mi ?

herkese selamlar, war thunder oynuyordum ve fps değerini gözlemlemek istedim. laptop asus g16 4050 i7 13650hx. 380fps i gördüm genel olarak 250 290 arasındaydı. sizce bu değerler nasıl ? ekran kartı 140w genelde 80w civarı kullandı. grafiler en yüksek seviyedeydi
  6. U

SONUNDA KAZANDIM !!! teknorya firması ile olan tüketici hakem heyeti sürecim.

herkese selamlar, teknoryadan almış olduğum asus marka laptop elime ulaşır ulaşmaz pixel, ekran testi vs vs yaptım ve 2 adet ölü pixel çıktı. hem satıcıya hem n11 e bu durumu bildirdim. n11 cayma hakkımın olmadığını satıcı ise ben sattım benden çıktı artık servise yazın dedi. ürün elime ulaştı 2...
  7. U

Asus rog g16 için ram ve ssd tavsiyesi verebilir misiniz ?

Herkese selamlar, sorum baslikta. ddr5 4800 mhz 16x2 ram ve ssd gerekiyor. Butcem kisitli ona gore tavsiye verebilirseniz cok iyi olur
  8. U

gaming laptopun klavyesi nasıl temizlenebilir ?

Herkese merhaba arkadaşlar, asus laptopum var gaming laptop olduğu için klavye tuşları biraz yüksekte her gaming laptopta olduğu gibi ofis laptopları gibi değil anlamışsınızdır ne demek istediğimi. tuşların kirlenmesi araya toz dolmasından çok rahatsız oluyorum elimde mikrofiber bez var ama bir...
  9. U

0 laptopumda çıkan ölü pixel ve hakkımı arama sürecim.

Herkese merhaba, arkadaşlar, Teknorya satıcısından almış olduğum ASUS laptop elime ulaşır ulaşmaz ölü pixel testi yaptım ve 2 adet ölü pixel olduğunu gördüm. Bu durumu satıcıya yazdığımda servise yönlendirdi. Ben de cayma hakkı kapsamında değişim veya iade yapmak istediğimi söylediğimde reddetti...
Top Bottom