Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ NVİDA GPU kapat çalıştır hangisini seçmeliyim?

Herkese selam dostlar laptop açıkken bu yazı çıktı karşıma iptal tuşuna bastım büyük ihtimalle bir şey olmaz ama aynı fotoğraftakiler gibi bıraktım ayarları sıkıntı olurmu? (Fotoğrafı hızlıca çekmek için telefondan çektim bir tık kötü kusura bakmayın)
  2. D

Çözüldü✓ Laptop Fişe Takılı Değilken FPS Düşüsü

Herkese selamlar. Kısaca konuya gireyim gaming laptop aldım kendime ve dışardan eve gelince 5+ Saat boyunca oyun oynuyorum, laptopu fişten çekince fps bayağı bir düşüyor fişte uzun süreli takılı kalsın istemiyorum. Ayarlardan batarya gücünü ayarlaryıp oynarsam FPS düşmez ama pil daha hızlı...
  3. D

Çözüldü✓ Laptop 2 Gündür Açık

Laptopumu görev yöneticisinden kontrol ettiğimde 2 gündür açık olduğunu gördüm ve eski bilgisayarımda yaptığım hızlı açmayı kapatmayı bu laptoptada yapmak istedim ama Denetim Masasındaki ayarlara girince çıkmadı nasıl kapatabilirim Erazer Deputy 15 P1 Modeli Cihaz
  4. D

Çözüldü✓ Laptop Fiş Takılı Değilken Çok Yavaş Çalışıyor

Herkese iyi forumlar arkadaşlar ben 2 forum öncr Laptopumun Yavaşlığı Hakkında bir forum açmıştım ve yavaşlığın sebebini buldum FİŞ TAKILI DEĞİLKEN YAVAŞ TAKILIYKEN HIZLI ÇALIŞIYOR sizce bunun sebebi nedir ? Asus Tuf Gaming FX505DU 16 GB RAM 512 GB SSD 8GB VRAM 1660 Tİ
  5. D

Çözüldü✓ Laptop'un Yavaşlığı.

Herkese iyi forumlar arkadaşlar 3 hafta önce laptopum yavaşlık göstermeye başladı format attım ama yine devam etti sorun sonrasında ssd'den kaynaklı olabilir diye ssd'yi değiştirdim ancak yine olmadı sonrasında 1 hafta gibi bir süre daha bilgisayarcımda kaldı testler,kontroller yaptılar en son...
Geri