Arama sonuçları: *

1. canovzki

Pubgde Sistemime göre fps alamıyorum

arkadaşlar iyi günler Bilgisayarım Ddr5 32 ram, 8Gb 4060 140w ekran kartı 2k ekran , 165 hz Pubg Steamde düzgün bir fps alamıyorum 100 ile drop giriyor yeri geliyor 60 70lere düşüyor ben bu sorunu çözemiyorum geçen bir arkadaş tavsiye vererek dedi ki ekranı 2560tan düşerek 1920lere filan çek...
  2. canovzki

Oyun anında gpu sıcaklık değerlerim normal mi

Oyun anında oyundan atıp ekran kartını görmüyor biraz araştırdım oyun anında bu sıcaklık ve cpu değerlerine ulaşıyorum anormal bir durum var mıdır çok anlamıyorum bu değerlerden
  3. canovzki

Oyun anında oyundan atıyor ve ekran kartını iptal ediyor

Bu sorunu çözebilecek babayiğit varsa allah aşkına yardımcı olsun arkadaşlar Baştan sonra anlatıyorum Pubg oynuyorum mesela oyun esnasında birden bir siyah ekran peşinden koyduğum görüntü geliyor sonra masaüstü sağ tıktan ekran kartı nvidiayı göremiyorsun ekran kartı kendini iptal ediyor...
  4. canovzki

Çözüldü✓ Oyun anında hata alıp ekran kartını görmüyor

Oyun oynuyorum bir süre sonra siyah ekran veriyor oyundan atıyor sonra böyle bir hata alıyorum ekran kartını görmüyor bilgisayar ve daha sonra yeniden başlattığımda da mavi ekran veriyor açılıyor sorun nedir nerede hata var ?
  5. canovzki

Çözüldü✓ Oyun oynarken ekran kartını iptal ediyor

Oyun oynuyorum bir süre sonra siyah ekran veriyor oyundan atıyor sonra böyle bir hata alıyorum ekran kartını görmüyor bilgisayar ve daha sonra yeniden başlattığımda da mavi ekran veriyor açılıyor sorun nedir nerede hata var ?
  6. canovzki

8+8i 16+16 yapmak istiyorum

https://www.laptop.com.tr/urun/412304/dell-gaming-g16-7630-g167630005u-intel-core-i7-13650hx-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4060-8gb-140w-16-inc-165hz-qhd-ubuntu-gaming-laptop/ Bu leptop var elimde arkadaşlar bunu 16+16 ram takmak istiyorum nasıl etkileri güzel olur mu alttaki Rami buldum vatanda 1600...
  7. canovzki

Leptop temizleme konusunda yardım

3 ay önce aldığım leptop ısınmazken evdeki tozları çeke çeke ısınmaya başladı fanı etkilediğini düşünüyorum nasıl bir yok izleyebilirim arkadaşlar
Geri