Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Casper excalibur bilgisayarıma maden suyu döküldü

Arkadaşlar döküldüğü gibi peçeteyle sildim kapattım prizden çıkardım bezle tekrqr sildim şimdi yan bi şekilde duruyor havlunun üstünde
  2. F

Laptopum'da yüksek sıcaklık

Merhabalar masaüstünden mecburiyeten laptopa geçtim. Laptopum: Casper Excalibur g770.1075-B5H0X. CS:GO oynarken 30 dk-1 saatte CPU sıcaklıklarım 88 derece civarına çıktı GPU'da çok sıkıntı olmadı Max 80'i gördü gibi hatırlıyorum korkum CS:GO güölü bir oyun değil daha güçlü bir oyuna girince bu...
  3. F

Yardım laptop bataryasının ömrü hakkında

arkadaşlar bi laptop almak istiyorum gaming ama bataryası çıkabilen mobil bi batarya değil oyunlarda da şarj cihazı ile kullanmak istiyorum fakat bataryayı da öldürmek istemiyorum sizden bu konuda yardım ve bilgi istiyorum bu şekilde oynarsam bataryaya nasıl bi zarar veririm yardım edenler için...
  4. F

12.000 tl lik bu bilgisayar hakkında düşünceleriniz

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g780-1075-df60x-intel-core-i7-10750h-32gb-1tb-ssd-rtx2060-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000TPGP9 pc sizce nasıl alınır mı laptop alacağım tek kötü yönü bana 3 ms olması gibi geldi ne kadar fark eder 3ms ile 1ms sizce hangi oyunlarda...
Geri