Arama sonuçları: *

1. T

Laptop'a win10 yükleyemiyorum bakar mısınız?

arkadaşlar eski bir laptopum var formatlamak istedim yaklaşık 8 yıllık. win7 çalışıyordu ben de win10 yükleyeyim dedim. Ancak yükleme esnasında ürün anahtarı sahte dedi ve eski win7 ürün anahtarımı iptal etti, bu da yetmezmiş gibi win10 sayfasına gelince de illa ürün anahtarı istiyor. Satın...
  2. T

AMD-OBS Uyumsuzluğu

Merhaba Arkadaşlar. Asus rx5600 ve r5 3600 sahibiyim. Son zamanlarda yabancı forum sayfalarında ve redditte okuduğum kadarıyla AMD ve obs arasında uyum sorunu var ve ekran kartları içerisinde AMD söz konusu olunca obs oldukça kalitesiz bir görüntü ortaya koyuyor. Kendim de bu sorunu bizzat...
  3. T

Youtube Video HD sorunu yardımcı olabilecek var mı?

Selamlar dostlarım. Ben Obs studio kullanarak oyun kayıtları alıyorum. Oyun oynarken ort 300 fps civarı alıyorum ve hiç donma takılma gibi sorunlar yaşamıyorum. OBS ayarlarında ise ne kadar ayar yaparsam yapayım 720p veya 1080p HD kalitede bir video kaydı ortaya çıkmıyor. OBS studio ile ilgili 6...
  4. T

OBS studio kaç bit veriyorsunuz?

Daha önce bu forumda bir çok arkadaş yayın yaptığını zikretmişti. Ben video kayıtlarımda 50 bin Bit veriyorum ancak youtube yine de kaliteyi düşürüyor. 720' de bile çok kaliteli bir video olmuyor. Zaten edit programı da 60 FPS' e ayarlıyor o da bir düşüş sağlıyor. Yayın yapan arkadaşlar kaç bit...
  5. T

SSD ve HDD ne işe yarar ve kullanım alanları?

Program yüklerken, oyun yüklerken, kullanırken nasıl bir tercih yapılmalı işlevleri nedir ?
  6. T

Bütçem 500 TL oldu bakar mısınız?

Selamlar dostlarım. Kendime yeni toplama bir PC alacağım ve şu an kullandığım pc'yi kardeşime vereceğim. Ancak şu an kullandığım PC çok iyi değil bazı eksiklikleri var. Bunlardan birincisi bir ekran kartı yok dâhili ekran kartına sahip. PC özelliklerini konuya ekleyeceğim. Sizlerden ricam bu PC...
Geri