Arama sonuçları: *

1. MIFFYamakopekismidegil

AMD ekran kartında klip alma

Arkadaşlar yeni AMD driverını yükledim ama sonra klip alamamaya başladım.Ayarlara baktığımda klip alma ve video çekme kısmını bulamadım.Ayarlarda hiç öyle bir sekme yok.Rx 5700XT kullanıyorum. Ne yapabilirim? Video kısmında ayarlayabiliyordum ama artık yapamıyorum.
  2. MIFFYamakopekismidegil

İyi bir pc'ye rağmen OBS'te 240FPS kayıt alamıyorum

Arkadaşlar RX5700XT ve R7 2700x kullanıyorum ama OBS'te kayıt alırken 240FPS kayıt almaya çalışırsam bu uyarıyı veriyor. Aslında 100 altı oluyor ama 100 üstü FPS yapamıyorum.Yardım ederseniz sevinirim.
  3. MIFFYamakopekismidegil

Bedava edıt programı onerısı

Arkadaslar kaliteyi dusurmeyen hangi edit programini onerirsiniz
  4. MIFFYamakopekismidegil

Video kaydım neden istediğim kadar kaliteli olmuyor?

Arkadaşlar ben Youtube a video çekmek istiyorum.Fortnite videosu.Ama video yu kayededince pikseller gözüküyor ve kalitesiz oluyor.Sistemim RX5700XT ve R7 2700X.İntenet Hızlarım:33mbps download 5.5mbps upload.Yayınımın kaliteli olması için ne yapmalıyım? Yazmayı unuttuğum şeyler varsa...
  5. MIFFYamakopekismidegil

Video neden kasiyor?

Arkadaslar ben bir oyun videosu kaydettim ama kayiti izleyince kastigini fark ettim.Parcalarim R7 2700x ve rx5700xt.Internetim 5.7mbps upload neden kasma gerceklesmis olabilir.Ilk basta OBS te kaydettim fakat cok fazla kasti sonra amd relive i denedim biraz da olsa azaldi ama hala kasiyor.Oyunda...
  6. MIFFYamakopekismidegil

Yeşil ekran nasıl çözülebilir?

Arkadaşlar arada sırada yeşil ekran yiyorum ama çok sıklıkla değil.Sistemimi daha yeni topladım.5700XT ve R7 2700x.Neden kaynaklı olabilir?
  7. MIFFYamakopekismidegil

Youtube'a giremiyorum

Arkadaslar IP adresimle ilgili bir sikinti var sanirim.Youtube ve reddit gibi yerlere girmek istedigimde su hatayi yiyorum oncedende oluodu ama 2-3 hafta sonra duzeliodu ama bu sefer artik duzeltmek istiorum. aldigim hata : DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
  8. MIFFYamakopekismidegil

Macbook 2019'u monitore baglama

nasil baglarim
  9. MIFFYamakopekismidegil

PS4 HDMİ soketi değiştirme

Arkadaşlar bu zor bi işlem mi?Bilgisayarcıya götürsem yapabilir mi? Benim yapabileceğim bişey var mı? Kabloyu takınca okumuyor,10dk boyunca sağa sola döndürüyorum kabloyu anca öyle geliyor ama masaya vurduğum anda gidiyor yine.Kısacası tutuşmazlık var.
  10. MIFFYamakopekismidegil

Valorant oynarken ekran donması

Arkadaşlar Valorant oynarken ekran donuyor ve bilgisayarı kapatıp açmadan bir daha gelmiyor neyden kaynaklı olabilir?
  11. MIFFYamakopekismidegil

Valorant oynarken ekran donması

Arkadaşlar valorant oynarken ekran donuyor ve bilgisayarı kapatıp açmadan bi daha gelmiyor neden kaynalı olailir? 1592666773 nden olabilir
Top Bottom