Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Latoptan monitöre yüksek hz aktarımı

ideapadgaming3 15arh05 modeli var type-c girişi anladıgım kadarıyla görüntü desteklemiyor ve hdmi girişi 2.0 hdmi girişi ile 1080'de 240 hz alabilir miyim? (hdmi girişi igpu'a bağlı) monitör alacağım laptopun ekranı halihazırda 120hz yalnızca 144'er kadar çıkacaksa hiç almamayı düşünüyorum yaza...
  2. M

Yardım Oyun oynarken farklı bir adaptör

merhabalar, lenovo laptobumun orijinal adaptörü arızalandı garantisi vs. yok 6.75 amper, 20v, 135W adaptördü. Yan sanayi bir adaptör kullansam yine 20V ve 6.75 amper bir zararı olur mu? Adaptörün kaç watt olduğunu bilmiyorum
  3. M

Yardım Prizden gelen güç git gel yapıyor

Lenovo laptopta yasıyorum bu sorunu. İlk önce oyuna girdiğimde prizden gelen güç kesiliyordu, şimdi ise taktığım gibi git gel yapıyor hiç durmuyor. Sorun yüksek sıcaklık değil, temassızlık da değil. Farklı prizlerde de aynı sorun. Düne kadar hiçbir şeyi yoktu, ne yapmalı? 1741291983 not: simdi...
  4. M

Laptopu prizden çekince ekran soluyor.

ekran parlaklığı max olmasına rağmen prizde calistigi sıradaki gibi canlı olmuyor ekranım. iyice soluyor ve mat bir görünüm alıyor. bunu nasıl düzeltebilirim ? Lenovo ideapad gaming3
Geri