Arama sonuçları: *

1. Ertug Karakas

Yardım Laptop Menteşe Problemi Nasıl Tamir Edebilirim

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Başlıkta da gördüğünüz gibi sorun belli nasıl yapabilirim. Yapamazsam eğer tamir ücreti tahmini ne kadar olur ?
  2. Ertug Karakas

Yardım Laptopum Çok Yavaşladı Ne Yapmam Gerekiyor

Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar. Laptopum oldukça yavaşladı belki güncellemelerden olabilir diye düşündüm anakart, ekran kartı vb. Genel olarak işlemci performansı ısı değeri vb görmem için ne yapmam gerekiyor. (Oyun oynamadan test etmek istiyorum) Laptop Özelliklerim : İşlemci: i5-7200U...
  3. Ertug Karakas

Yardım Laptop Açılırken Kendi Kendine Kapanıyor

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar, laptopum kendi kendine kapanıyor açıtğım zaman. Birden güç kaynağı kesiliyor, hemen açılış ekranında lenovo yazısı çıkıyor birden duruyor. Yardımcı olur musunuz. (Böyle olmadan önce ben windowsu sıfırla yapmak istemiştim ama yaparken hata verdi sonra böyle oldu)
  4. Ertug Karakas

Yardım Laptop Açılırken Birden Kapanıyor

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar lütfen yardım edin. Laptop yavaştı bende sıfırlayayım dedim normal windows sıfırlaması yapıcaktım hani ayarlardan yapılan bastım da, sonra geldiğimde işlem yapılamadı yazıyordu mavi ekranda. Sonrasında pc kapandı açmaya çalıştım açamadım power tusuna basıyorum...
Top Bottom