Arama sonuçları: *

1. drep

Yardım Laptop ekran kararması

Huawei MateBook 14 2024 model bilgisayara sahibim. YouTube üzerinden video izlerken 2-3 dakika sonra kasmaya başlayıp ardından ekran kararıyor ve bilgisayar kendine gelmiyor. Güç tuşundan kapatıp geri açmam gerekiyor. Başka sitelerde bu sorunla karşılaşmıyorum. Sebebi ne olabilir? Bilgisayar...
  2. drep

Yardım Lenovo IdeaPad L340 format sırasında kapandı ve açılmıyor

Lenovo Ideapad L340 15irh modeli laptop kullanıyorum. Dün bi arkadaşımın 2.5" harddisk'ine format atılması gerekiyordu. Laptop'umda sata girişi olmadığı için (sadece m2 girişi var) ekte gördüğünüz ara kablo yardımı ile pcye taktım. Hddyi görmedi ve disk yöneticisinden baktığımda diski...
  3. drep

Yardım Bluetooth bir anda koptu ve kayboldu

-Bluetooth'a klavye ve farem bağlıydı durup dururken bir anda bağlantıları koptu ve ayarlara gittiğimde ekte gözüktüğü gibi bluetooth aç/kapa butonu kayboldu. -Uzun bir zaman önce de yaşadım ancak format atarak çözmüştüm, yine format atmakla uğraşmak istemiyorum. Önceden bilgisayarı kapatıp...
  4. drep

Yardım Win7 WiFi Bulamama, Bağlanmama

Merhaba arkadaşlar kısaca anlatıyorum. Laptop uma yakın bi zamanda ssd almıştım. İçerisindeki hdd ye bugün 1 saat önce win7 enterprise yükledim. Wifi'ye bağlanmıyor. Görmüyorda. Ek bilgi : Laptop 6 senelik, sıfır halinde win8 yüklü geliyor. Bu zamana kadar hiç win7 kullanmadım hdd boşta diye...
Geri