Arama sonuçları: *

1. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Yardım Hp Victus 16 işlemci hız kısıtlaması

Arkadaşlar cs 2 ye girince işlemci 3500 mhz ye kendini kilitliyor ve görüldüğü üzere işlemciler kayboluyor. Diğer oyunlarda falan edp other yanmıyor full yükte bile edp other yanmıyor. Daha doğrusu hiçbir sensör uyarısı almıyorum. Bu durumu nasıl çözeriz bilgisi olan var mıdır ? hp bios kilitli...
  2. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

MSI center tarzı uygulama

Arkadaşlar HP victus 16 laptobum var omen gaming hubda hiçbir ayar yok acaba MSI center gibi indirebileceğim ve çalıştırabilecegim program var mı ? Örneğin ben CPU frekansı ayarlamak istiyorum hangi programı kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  3. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

HP VİCTUS 16 İŞLEMCİ MHZ NASIL DÜŞÜRÜLÜR ?

Arkadaşlar hp victus 16 i7 13700h işlemcili ve 4070 li modeline sahibim şöyle küçük bir problemim var yardım ederseniz sevinirim şimdi şöyle anlatayım turbo boost açık şekilde 4500 mhz ve 5200 mhz arasında gidip geliyor ve ısı 75-76 oluyor ısındığı söylenemez lakin ses yapıyor biraz ve ben turbo...
  4. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Hp victus 16 mux switch nasıl açılıyor ?

Arkadaşlar hp victus 16 i7 13700h işlemci , 4070 li ekran kartı modelini aldım mux switch var diyor lakin otomatik mi çalışıyor yoksa bir uygulaması mı var yardımcı olursanız sevinirim
  5. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

monster i5 10300h laptop işlemci boşta ısınıyor

arkadaşlar laptobumda boşta masaüstündeyken msı afterburnerdan bakıyorum bir 59 bi 78 bi 59 bi 86 ,75,78,71,65 böyle oluyor bu neyden kaynaklanır yardım eder misiniz ?
Geri