Arama sonuçları: *

1. Zaquare

Yardım Bluetooth bilgisayarda görünmüyor ?

Bilgisayarımda bluetooth açıp kapatma tuşu yok bluetooth adaptörünün ışığı yanmıyor bi ara ps3 kolunu bağlayacağım diye bozmuşum sanırım sitesinden driver indirdiğimde çalışıyor adaptör fakat gene kullanılmıyor csr diye bir şey indiriyor :(
  2. Zaquare

Yardım Başlangıçta başlayan garip isimli uygulama ?

En alttaki şey nedir bilgisi olan ?
  3. Zaquare

Yardım Düşük FPS Sorunumu Nasıl Çözebilirim ?

Fortnite da en fazla 150 FPS alıyorum imzada sistemim yazıyor yüksek ayarlarda oynuyorum RTX açık değil direct x 11 de...
  4. Zaquare

Yardım Bilgisayar hızlandırmak için yapılacaklar ?

Bilgisayar hızlandırmak için neler yapılabilir OC yapmadan !!! Mesela RAM kullanımı azaltma ile , bazı bilgisayar içindeki ayarlar ile MAX neler yapılabilir ?
  5. Zaquare

Yardım Bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor ...?

Bilgisayarım önceden kapanmıyordu ya da yeniden başlatıyordu kapata basmama rağmen, bizde işlemciyi garantiye verdik sıfır ürün ile değişim yapıldı şimdide bilgisayarı açıyorum monitöre ekran gelmiyor sizce sıkıntı nerede olabilir ? (NOT : Masaüstü : Ekran kartı : RTX 2060 GAMING 6G İşlemci ...
  6. Zaquare

Yardım Windows 10 Kapata Basıyorum Yeniden Başlatıyor

Bilgisayarı kapata basıyorum yeniden başlatıyor nasıl çözerim ve kaspersky da bazen ekranda yazı çıkartıyor açıldığında gönder , gönderme diye tuşlar oluyor yardım lütfen... @Treyarch
  7. Zaquare

Yardım Valorant ping sorunu

Valorant ping sorununu nasıl çözerim ?
  8. Zaquare

Yardım İnternette herhangi bir sitede video izlerken saniyelik donma ve cızırtı

İnternette herhangi bir sitede video izlerken videodaki ses donuyor ve cızırtı sesi geliyor saniyesinde düzeliyor oyunlarda ise takılmalar oluyor sürekli nedeni nedir ?
Top Bottom