Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

Game Garaj Slayer X7T ile dual boot nasıl yapabilirim?

Çift diskim var, birisine windows kuruluyken diğerine fedora workstation 43 kurdum lakin bios'dan birini görürken diğerini görmüyor. İlk dendğimde grub'dan windows'a bootlayamıyordum bile. BIOS üzerinden yapabileceğim bir dual boot istiyorum.
  2. Bukr3j

Laptop servise gittikten sonra ekran kartı görmüyor.

Gamegaraj Slayer X7T-5060 model laptop sahibiyim, daha önce açtığım "Laptop BIOS şifresini unuttum 🤡" adlı konuda belirttiğim gibi bios şifresini unuttuğum için servise gönderim. Sağolsunlar müşteri memnuniyeti için bir ücret talep etmediler. Laptop servisten geleli iki gün oldu, oyun vs...
  3. Bukr3j

Gamegaraj laptoplarda ekstra M2 takmak garanti dışı işlem mi?

"Laptop BIOS şifresini unuttum 🤡" adlı konuda bahsettiğim gibi Gamegaraj laptopumun BIOS şifresini unuttum, cıhazı bozabilecek hiçbir işlem yapmadım ve cihaz bütün bağlantılar yapıldığında çalışıyor, BIOS şifre ekranı geliyor, lakin daha önceden eski M2'mi laptop kapağını açıp takmıştım...
  4. Bukr3j

Laptop BIOS şifresini unuttum 🤡

Laptop marka modeli Gamegaraj Slayer-X7-5060, yurta yerleştiğim için bios'unu kilitlemek istedim lakin gerek B12 eksikliği olsun gerek ADHD gibi sağlık sorunları olsun nasıl bir şifre konbinasyonu yaptığımı hatırlamıyorum. Laptop'da bios pişi bulunmuyor, bundan dolayı pili çıkart sıfırla...
  5. Bukr3j

GameGaraj Slayer X7-5060 windows da donuyor.

Laptop'u yeni aldım, ilk başta windows 10 kurmuştum lakin cihazın tamamen windows 11 baz alınarak tasarlandığını göze alarak windows 11 kurmaya karar verdim ve kurdum. Windows 10 kuruduğumda fazla bir şey yapmadım, bir kaç dakika sonra windows 11 kurulumuna başladım zaten. Şu anda Windows...
  6. Bukr3j

Excalibur G870 Laptop ses sürücüsü sorunu

Laptopta hiçbir şekilde anlam veremediğim sorunlar var, performans sorunları olduğu için format attım lakin düzelmedi. Yarın servise götürecek kuzenim (laptop benim değil); kulaklıkda ses seviyesi %35’in üstüne çıkmıyor diye ses sürücüsünü tekrardan yükleyeyim dedim. Ses sürücüsünü kurulum...
  7. Bukr3j

Acer Nitro 5 monitör kasasında açıklık var

ÜRÜNÜ İKİNCİ EL ALAMAYI DÜŞÜNÜYORUM!!! Resim gördüğünüz gibi bir açıklı mecvut, bir servise falan götürsem tahmini ne kadar isterler?.. Garantisi yok.
  8. Bukr3j

Çözüldü✓ Matebook D14 WiFi bağlanmıyor (Windows 11)

Sorun giderici denedim olmadı, internetten bir kaç videoya baktım gene olmadı. Baktığım yer ağ sıfırlama yaptırdı. 1658780995 Bazen beklemek gerçekten çözüm olabiliyormuş...
  9. Bukr3j

Matebook D14 hoparlör cızırtı sorunu

Kuzenimin laptopu ile dizi izliyordum ve bir anda hoparlör cizirdamaya başladı. Ara vereyim biraz düzelir, tek seferliktir falan dedim ama sorun hala meydana geliyor. Laptop' un garantiside bitmiş... ☠️
  10. Bukr3j

Huawei Matebook D14 hoparlör cızırdıyor.

Kuzenimin laptopu, ilk elime aldığımda düzgün, hava alacak bir yüzeyde kullandım. Bir anda hoparlörden cızırtılı sesler gelmeye başladı. Bende tek seferliktir diyerek yeniden başlattım, açılınca bir sıkıntısı yoktu ama gene cızırdıyor.
  11. Bukr3j

bu bilgisayarın 2. eli kaç tl eder ?

Lenovo Ideapad 330-15ARR AMD Ryzen 3 2200U 4GB 240GB Ssd Radeon 535 8GB Ram (15.6 inc)
Geri