Arama sonuçları: *

1. leroxy

Laptop sıcaklık sorunu için kesin çözüm sıvı metal mi?

Merhaba. 2023 Haziran ayında aldığım HP Victus 15, RTX 4050 ve i5-13500H işlemciye sahip olan laptopımda şimdiye kadar 2 defa termal macun değiştirdim. Normal bir kullanımda sıcaklığından pek şikayetçi değilim ancak bilgisayarı neredeyse çoğu zaman monitöre bağlı ve ekranı kapalı bir şekilde...
  2. leroxy

Laptop bakımı yaparken ped değişmeli mi?

Merhaba, sipariş verdiğim macunu bugün teslim alacağım ve laptopımın macununu yenileyeceğim ancak daha önce teknik servisin termal ped yerine sakızımsı bir macun sürdüğünü biliyorum. Laptopta soğutucu bloğu çıkartıp taktığımızda bu malzemenin de değişmesi gerekiyor mu?
  3. leroxy

Victus laptop sıcaklığını düşürmek

Merhaba, yaklaşık 6 aydır HP Victus 15 model içerisinde i5-13500H ve 4050 bulunan bir laptop kullanıyorum. 1 kez (ekim ayında) bakım için teknik servise gönderdim. Onun harici kendim yaptığım fan temizliği ve ssd yükseltmesi haricinde bir işlem uygulamadım. Aldığımda dert etmesem de cihaz...
  4. leroxy

Laptop için termal macun?

Merhaba, HP Victus 15 serisi bir cihazım var. Çok büyük oranla monitöre bağlı şekilde dahili ekran olmadan kullanıyorum. Haliyle cihazın ekranı hep kapalı oluyor ve ısı direkt ekrana vuruyor. Ekran kartı sıcaklıkları sorun olmasa da auto fan kullandığımda 13500h VALORANT'ta 80-85 dereceleri çok...
  5. leroxy

Ekranın altından yeşil çizgi geçiyor.

Yaklaşık 8 ay önce annem covid olduğunda TV+ seyretmesi için ona laptopı vermiştim ve uzunca süre onda kalmıştı. Ondan geri aldığımda böyle yeşil bir çizgi vardı. Sürücüdendir vs. dedim bir ton çözüm denedim işe yaramadı. Sizce sorun ne kaynaklı ve nasıl çözülür? Ekranın genel rengine göre...
  6. leroxy

Laptop için termal macun seçimi nasıl yapılmalı?

Selamlar arkadaşlar. Geçtiğimiz haftalarda durup dururken masaüstü bilgisayarımdaki stok fanı söküp termal macuna bakasım geldi. Baktığımda macunun neredeyse buharlaştığını ve hiç kalmadığını fark ettim. Birçok kişi MX-4 önerdi ancak yakın zamanda il dışına çıkacağımızdan "işimi görsün...
  7. leroxy

Çözüldü✓ Laptop bataryası söküldükten sonra bilgisayarda sorun oluştu.

Temizlik için daha önce söktüğüm laptopu söktüm. Şu anda kendisini masaüstü bir pc sanıyor. Prize taktığım anda power komutunu alıyor ve açılıyor. Windows üzerinde batarya tam dolu gözükse de fişten çektiğim anda pc kapanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bir ayar yapmam lazım mı?
  8. leroxy

Laptop FPS Arttırma/Hızlandırma

Ekran Kartımı Değişim veya iade için ASUS'a göndereceğim. Bu süreçte ise Laptopumu monitörüme bağlayıp kullanacağım. Ancak laptopumda İntel İ5 8250U İşlemci ve 930MX İle VALORANT Üzerinde 30-40fps anca alıyorum. 4 Core 8 Threads içeren bir işlemci, onun grafik motoru ve 930MX İle nasıl bu...
  9. leroxy

Laptopun Kamerası Açılmıyor

Geçen gün, yaklaşık 13 Yıldır görevini üstlenen ve asla pes etmeyen Compaq laptopumu açtım. Fanı temizledim klavyeyi söktüm yaptım ettim o incecik kağıt gibi bağlantı şeylerine çok hassas davrandım AMA. Ama şu anda laptopun kamerası açılmıyor. Aygıt yöneticisinde de kamera gözükmüyor. Ne...
  10. leroxy

COMPAQ Laptop Nasıl Hızlandırılır ?

compaq presario cq56 laptop var evde. kullanayım bari de 2gb rami var bunun görev yöneticisinden bakıyorum en çok zorlanan şey ram'miş. ama buna uygun ram bulamadım piyasada. şöyle fazla pahalıya patlamadan ben bunu nasıl hızlandırırım ? Compaq HP'nin eski yan markasıymış.
  11. leroxy

Bu Ekran Yanması Mı ?

Tanıdık birisi laptopunda şöyle şeyler olduğunu söyledi ve foto attı. Bu nedir ? ekran yanması falan mı ? harici ekran kartı yokmuş lenovo bişeymiş. foto altta.
  12. leroxy

Çözüldü✓ Laptopa bişeyler oldu.

Az önce mumu app player diye geçen android emülatör uygulamasını sildim. denetim masasındaki program silden sildim. yeniden başlattığımda böyle oldu pls help me.
Geri