Arama sonuçları: *

1. Windows 11 aşığıyım

Toshiba Satellite A200 Windows 10 için ekran kartı uyumluluğu?

Arkadaşlar bu laptobun ekran kartı Nvidia Geforce Go 7300. Şuan Windows 7 var ancak ben Windows 10 yapmak istiyorum denedim ama ekran kartının sürücüsü olmadığı için çözünürlük 1024x768 de kalıyor. Nasıl 1280x800 yapabilirim? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz? SSD ve 4gb rami var...
  2. Windows 11 aşığıyım

Laptobu sürekli şarjda bırakmak zararlımı?(Anket)

Arkadaşlar Toshiba Satellite A200 model eski bir laptobum var. Laptobun pili yok ve ben kapalı halde iken tüm gün prizde takılı bırakıyorum ihtiyacım olduğu zaman laptobu açıyorum. Bu laptoba zarar verirmi, sürekli prizde kalması ? Ben pek laptop kullanmadığım için bu pil ve şarj konusunu pek...
  3. Windows 11 aşığıyım

chicony usb 2.0 camera driver lazım

Arkadaşlar Toshiba Satellite A200 laptobum için chicony usb 2.0 camera driver lazım her yerde aradım bulamadım sürücü programlarıda bulmuyor. Bulan varsa link atabilir.
  4. Windows 11 aşığıyım

İyimidir bu E-gpu aparatı? Sorun olurmu?

https://www.hepsiburada.com/alfais-4250-mini-pci-e-ekspress-v8-0-exp-gdc-harici-ekran-karti-atx-power-takma-aparati-p-HBV00000BJA3V?magaza=Evaletim Bu aparat ile e-GPU yaptığımda sorun olurmu? Yorumları iyi gözüküyor? Kullanacağım laptop: HP DV6500 Kullanacağım ekran kartı: 6200GT Not: Daha...
  5. Windows 11 aşığıyım

E-GPU anakartı yakarmı?

Arkadaşlar E-gpu anakartı yakarmı? Kullanacağım laptop: HP DV6500 Takacağım ekran kartı: 6200GT Not: Laptobun ekran kartının lehim sorunu olduğu için e-gpu yapacağım.
  6. Windows 11 aşığıyım

BGA MI? eGPU MU?

Arkadaşlar merhaba. :) Ben birkaç gün önce HP DV6500 laptobumla ilgili bir konu açmıştım eGPU olurmu diye. Şimdi size yine bu laptop ile ilgili bir soru soracağım. Şimdi, laptobum bugün yine ekranı 6 ya bölündü. Bu olayda ekran kartı çipinin lehimlerinin temassızlık yapmasından kaynaklanıyor...
Geri