Arama sonuçları: *

1. M

Lenovo gaming 3 klavye kısmı elimi yakıyor

Klavye kısmı oyuna girdikten 5 10 dk sonra elimi yakmaya başlıyor.Sizce Normalmi?
  2. M

Lenovo ideapad hamini 3 15arh05 klavye kısmı çok ısınıyor

CS:GO da yüksek ayarlarsa 15 dk oynandıktan sonra klavyede w a s d ve orta tarafları çok ısınıyor elimi yakıyor bu bu cihazla ilgili bir sorun mu yoksa hepsinde varmı bu modelde?
  3. M

Lenovo ideapad rtx 3060 90w tan 100w a çıkartılabilirmi?

Bu modelde 5 10 w lık ta olsa ekran kartı hız aşırtma yapılabiliyormu?
  4. M

Lenovo gaming 3 Steam PUBG fps drop sorunu

Ekran kartı:gtx1650ti Ultra ayarlar ölçekleme:120 keskinleştirme:açık directx11 bu ayarlarda maç bekleme sahasında ilk yüklemede dokularda geç yüklenme problemi yaşıyorum ve her mapte 2 3 dk aralıklarla fps drop yiyorum bu ayarlarda 30 50 fps arası almaktayım sizce normalmi?
  5. M

GTX1650Tİ SİSTEM GTA 5 PERFORMANSI DÜŞÜYOR

gta 5 her şey ultrada msaa x4 txaa on 50 60 alırken 30 40 a düşüyorum işlemci ryzen 7 4800h 16 gb ram. Sebebi nedir?
  6. M

Yardım Laptop Touch Pad bozuk çalışıyor

Touch Padim düzgün çalışmıyor nasıl düzeltebilirim takıla takıla gidiyor?
  7. M

Laptop Mouse Pad düzgün çalışmıyor

aygıt yöneticisinden kaldırıp pc yi reboot etmeme ragmen düzgün çalışmıyor sorun ne olabilir? takıla takıla çalışıyor
  8. M

Steam pubg oynarken oyun bi anda dondu pc reset attı

oyunu oynarken pc bi anda dondu reset attı sorun nedir?
  9. M

Steam Pubg Drop Sorunu

gtx1650ti ryzen 7 4800h 8x2 3200 mhz 512 gb ssd sistemimde steam pubg de 3 4 saniyede bir fps dropu yiyorum sıcaklık degerleri 80 ila 95 derecelerde geziniyor işlemci drop için ne önerirsiniz?
  10. M

Gtx 1650ti r7 4800h 16 GB RAM Düşük performans

başlıktada belirtmiş olduğum sistemim de fortnite ı 1080p epic ayarlarda oynarken ortalama 30 50 fps arası alıyorum 50 nadir görüyor yüksek ayarda 50 60 alıyorum nadiren 70 80 alıyorum yt de videolarını izledim testini epicte 60 fps ye kadar çıkan var yüksek te 70 80 arası alan var kesintisiz...
  11. M

Sistemim oyunlarda düşük fps veriyor

Gtx 1650ti r7 4800h 16 GB RAM Li sistemimde PUBG de ilk giriş yaptığımda ve oynadığımda extreme ayarlarda her şey sonuna kadar fuldeyken 45 60 fps arası alıyodum.Bugün girdim biraz oynadım baktım fps 30 40 larda geziniyor yükselmiyor bunun sorunu ne olabilir?
  12. M

Gtx 1650ti ryzen 7 4800h 16gb ram 512 gb ssd Sistemimde PUBG Performans Düşmesi

oyunu ilk indirdiğimde bütün ayarlar ultradayken 45 60 fps verirken şuan 30 fps e kadar düştüğünü görüyorum lobide de 50 fps lerde geziniyor oyun içinde 35 45 arası fps gidip geliyor. Bunun sebebi ne olabilir?
  13. M

Gtx 1650ti mobile ryzen 7 4800h 16 GB ram CS:GO Fps Testi 120hz

Başlıktakda belirttiğim gibi 120 hz ekranı var fakat cs go gibi bir oyunda 1080p en yüksek ayarlarda fpsim ara sıra 80e 100 e o civarlarda bir performans düşüklüğü oluyor normalmi daha önce bu soruna pek rastlamamıştım bide Danger Zone da 70 110 fps ten yukarı çıkamıyor sistem.
  14. M

Laptopum Mavi Ekran Yedi (Mini Dump Dosyasını Açamıyorum)

Laptopum mavi ekran yedi mavi ekran yeme sebebimi kontrol etmek için Mini Dump Dosyasının içinde .dmp uzantılı dosyayı WinDbg Preview adlı programla mavi ekran hatasını analiz etmek için komut kısmına .dmp dosyasını sürükledim.Fakat Şöyle Bir Hata ile karşı karşıya kalıyorum. Sebebi nedir nasıl...
  15. M

Lenovo İdeapad Gaming 3 10 dk de bir mavi ekran

Lenovo Gaming 3 cihazımı garantiye yolladım ssd le ilgili bir sourn vardi anakart değişimine gidildi iyi güzel eyw ama 15 20dk de bir mavi ekran alıyorum sebebini bilen varmı?
  16. M

İdeapad Gaming 3 Ekran Kartı Değişirmi?

Arkadaşlar biraz saçma bir soru olabilir ama gtx 1650 ti var 1660 ti mobile bulabilirsem takılırmı yoksa takılmazmı.
  17. M

Laptop Fanı Boştayken internette gezinirken kendi kendine hızlanıyor

performans modu sessiz de olmasına rağmen boştayken veya nette gezinirken hızlanıyor eskiden hiç hızlanmıyodu neden olabilir?
  18. M

SOTTR ALDIĞIM DEĞER NORMALMİ?

S.tomb raider de en Yüksek ayarlarda dx 12 açık 30 40 fps arası alıyorum gtx 1650ti r7 4800h 16gb RAM 3200 MHz sizce normalmi?
  19. M

Laptopum bi tık fazla ısınıyor ısı değerlerini nasıl düşürebilirim.

laptopumda sıcaklık değerleri bi tık fazla 10 derece fazla sıcaklık var ekran akrtı ve işlemci için nasıl düşürebilirim benimki bu videodaiknden 10 derece fazla cıkıyor
  20. M

laptop sıcaklık değerleri nasıl?

bilgisayar güç tasarrufu dayken değerler böyle normalmi yoksa fazlamı?
Geri