Arama sonuçları: *

1. S

Laptopun Fanlar Işık Hızında Dönüyor

laptop boştayken %40 50 cpu kullanmaya felan başladı. fanlar sürekli son hız dönüyor. fpsler işlemci kısıtlamasından büyük bir ihtimal çok düşüyor. ne yapmam lazım
  2. S

system.32 den bir şey silmem lazım

system.32den monitor.syc isimli bir driver dosyası var onu silsem pc bir zarar gelir mi nedenini bir önceki açtığım konularda görebilirsiniz artık bıktım bu noktaya geldim
  3. S

riot games oyunlarına girince internetim gidiyor

arkadaşlar modem ve internetimi değiştirdim. ethernet bağlıyken bilgisayarda herhangi bir şey yaparken hiç bir sorun yok iken valorant ve league of legends girince internet sapıtıyor. 1 2 k pinglere çıkıyor kesilmeye başlıyor. ama etherneti çıkarıp wifi ile bağlanınca bir şey yok hiç bir sorun...
  4. S

kablosuz televizyon özelliği nasıl kapatılır

arkadaşlar lütfen yardım edin laptopum sürekli başka bir televizyona bağlanmaya çalışıyor. o yüzden sürekli çözünürlük ayarlamaya çalışıyor, mouse imleci ortaya felan geliyor kullanılamaz hale geldi. wifi ve bluetooth özelliklerini aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmama hatta kaldırmama...
  5. S

Telefon google html kodlarını gosteriyor.

Googleda herhangi bir şey açmaya çalıştığımda sadece html ve css kodları gözüküyor. Resim olarak paylaştım.
  6. S

genel pnp olmayan monitor hatası

üst katımıza biri taşındı ve akıllı televizyonları var. kullandığım laptop sürekli üst katın televizyonuna genel pnp olmayan monitör gibi görüp sürekli bağlanmaya çalışıyor ve bu yüzden sürekli çözünürlüğü değiştiriyor. laptopta hiç bir şey yapamıyorum. bunu internetten araştırdım ve win 10...
  7. S

laptop sürümü öğrenme

driver kurucam da laptopun kaçıncı seri olduğunu nasıl öğrenicem.
  8. S

Laptop akıllı televizyona bağlanıyor.

Arkadaşlar, üst katımıza birileri taşındı ve sanırsam akıllı televizyonları var. Ben ne zaman ki bilgisayarı açsam biraz durduktan sonra otomatikmen üst katın televizyonuna bağlanıuyor ve ufak donmalar oluyor. bunu nasıl kapatabilirim bulamadım. ( Bu arada bluetoothla alakalı değil bluetoothu...
Top Bottom