Arama sonuçları: *

1. BSTXN

Yardım Leptop Adaptörünün Amperi Fazla Olursa Sorun Olur mu?

Eski bir leptop'um var (lenovo g50-70 olması lazım) bozulan orijinal adaptöründe output kısmında 20V 2.25A yazıyor. İnternetteki modeller 20V 3.25A. Uyumlu çalışır mı? Amper farkı bilgisayara zarar verir mi? Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. BİR İKİ
  2. BSTXN

avast eba'yı virüs olarak görüyo? .d

canlı derse girerken virüs korumasını kapatıp girmem gerekiyo bide galiba avast siliyo eba mı her gün sabahları tekrar kuruyorum setubunu kurarkende korumayı kapamassam setup donuyo. ebayı güvenli olarak nasıl gördürebilirim avasta?
  3. BSTXN

Windows kurulu flash belleğe driverları ve güncel biosu nasıl atarım?

Flashın içine dosyalar diye bi klasör açıp içine atsam sıkıntı olmaz diye duydum ama bi soriyim dedim.
  4. BSTXN

Başka bişey indirmem lazım mı?

Da sistem 3 siparişi verdim; bu driverları indirdim, Windows 10 u da iso yükleyip rufus la uefi olarak bi flasha yükledim. itopya biosu güncel gönderiyo mu biosu nasıl güncellerim? bir de bu driverları windows kurduktan sonra internetten indirip kuramaz mıyım 1 tane daha flash bulmam lazım...
  5. BSTXN

Minecraft çözünürlük düşürünce kenarlar siyah çerçeve oluyo

oyun kastığı için çözünürlüğü düşürmem gerekiyo 1280x720(monitörden düşük her çözünürlüğe) ye çektiğimde monitörün kenarları siyah oluyo sonra intelin ayarlardan masaüstünün çözünürlüğü düşürüp genişlet diyom minecrafta girince yine siyah çerçeve oluyo yardımcı olabilcek var mı?
Geri