Arama sonuçları: *

1. S

FPS gereksiz düşük alıyorum

HP Victus 16 bir laptop aldım. İşlemci ve ekran kartı ısıyla alakalı her hangi donanımsal bir sorun görmüyorum ama valorant,cs gibi oyunlarda min 350-400 almam gerekirken 200-350fps alıyorum. Dikkatimi çeken iki şey var , birincisi şu oyunda ekran kartı %30 kullanılıyor ve 50 dereceyi geçmiyor...
  2. S

Yardım CASPER laptop sorunu

Casper Excalibur G870 aldım 2 ay oldu (pişmanım) başından beridir farklı farklı sorunlar vardı şimdide garip şeyler oluyor. bir tanesi oyundayken veya unreal engine gibi program kulanırken bir den bire 0.39ghz düşüyor işlemci 3 5 dakika sonra düzeliyor. 3 gündür olmaya başladı ve canımı...
  3. S

Casper Excalibur Performans

Casper Excalibur G870 bir laptop aldım(türk malı aldığım için pişmanım zaten :/) ilk geldiğinden beridir zaten fanda ince bir ses vardı şuan ise "Ömür boyu performans garantisi" bulunan bu pc örnek vereyim valorant lotus haritasında 600fps gördüğümü biliyorum aynı yerde aynı ayarlarda 300 zor...
  4. S

Güncelleme sonrası kasma

Bilgisayarı alalı 4 ay oldu son güncellemeler den sonra (hangisi bilmiyorum) bilgisayar kafayı yedi.(masa üstünde imlecin bile takıla takıla gitmesi ,bilgisayar kapata basınca kendini kapatamaması kendini yeniden başlatamaması) . Bunlar olduktan sonra pc yi resetledim driverları teker teker...
Geri