Arama sonuçları: *

1. DracheN

Yardım ASUS N56VZ 2.5 SSD Tavsiyesi

Arkadaşlar 240 250 GB SSD arıyorum F/P. Eski bir laptop. ASUS N56VZ modeli. Uyumlu F/P SSD önerilerinizi bekliyorum.
  2. DracheN

Yardım ASUS N56VZ FIFA 22 kasmadan oynatır mı?

Arkadaşlar ASUS N56VZ laptopum var. FIFA 22 orta veya yüksek ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim? Özellikler; İşlemciINTEL Core™ i7 İşlemci ModeliIntel® Core™ i7-3630QM İşlemci Hızı2.40 GHz İşletim SistemiFreeDOS Sistem Belleği8 GB 1600 MHz Kapasite1 TB Ekran Kartı Hafızası4 GB DDR5 Ekran...
  3. DracheN

Yardım 8GB RAM'li Laptopa 4GB aynı modelden taksak dual channel çalışır mı?

Arkadaşlar 8GB Micron RAM'im var. Aynı modelin 8GB'si yok, 4GB'si var. 4GB'lik modelini alsam dual channel olarak çalışacak mıdır?
  4. DracheN

Yardım Micron MTA8atf1G64HZ-3G2j1 8 GB 3200 MHz

Arkadaşlar bu model RAM'i nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
  5. DracheN

ASUS, laptopta iade/değişim için en az 3 ölü piksel istiyor

Beyler birkaç gün önce konu açmıştım. ASUS'u aradım. 1 ölü piksel garanti kapsamında değil diyorlar en az 3 olması gerekiyormuş. 15 gün iade hakkımı kullanmak istesem kutusu açılmış kullanılmış ürünler iade kapsamında değildir deniyor Trendyol ve GPN Teknoloji. Aslına bakarsanız ölü piksel...
  6. DracheN

Yardım Hometech Alfa 120A BIOS ayarı sonrası kilitlendi

Arkadaşlar çıkmazdayım, ilk defa böyle bir şey başıma geldi. BIOS ayarında bir şeyi On yaptım; bilgisayarda ne klavye ne USB girişleri ne touchpad çalışıyor. Denildiği gibi BIOS pilini çıkartmak istedim fakat içinde BIOS pili anakartın içine gömülü. Tuşlar çalışmadığı için BIOS'a giremiyorum, ek...
Top Bottom