Arama sonuçları: *

1. ALFAomer

Çözüldü✓ Laptop arka planda gereksiz ram kullanımı

Merhaba bilgisayarımda 8 GB ram olduğu için oyunlarda sürekli kasmalar oluşuyor saniyelik takılmalar sistem yapılandırmasında gereksiz kapatmam ya da açmam gerekenleri bana söyler misiniz boşta 5GB kadar duşürebildim hepsini kapattığımda dahada düşüyor ama hangisiniz önemlı özellik olup...
  2. ALFAomer

intel grafik sürücülerini güncelleyemiyorum

merhaba başlıkta söyeldiğim gibi 4,5 günüdr intel driverlarını güncelleyemiyorum driverları sildim sıfırdan yüklemeye çalıştım ama sitesinde sadece arama çubuğunda kalıyorum ve ilerleme sağlayamıyorum yaklaşık 4 saat böyle bekledım ama değişen bir şey olmadı sorun bende mi anlayamadım bilgisi...
  3. ALFAomer

Yardım leptop driverlarını nasıl yuklerım/intel

merhaba ben ıntelın sayfasında bu uygulamayı yukledım drıverlarım en son surum degılmıs galıba bunları yuke dıyor sızce yukleyeyım mı
  4. ALFAomer

Yardım her yenı drıver geldıgınde ddu dan eskı drıverı sılmek zorunda mıyım

merhaba ben dun drıver yukledm ve bugun sorun olustu sımdıde bazı kısıler ddu yukle dedı nasıl ayarlarım gorsellerden yapacagım seylerı soyler mısınız
  5. ALFAomer

yenı gelen nvidi 665.89 driverinı yuklemek mantıklı mı

merhaba benım bılgısayarıma 665.89 surumu guncelleme gelmıs yuklemek mantıklı mı ekran kartı mx 130 ekran kartım var leptop
  6. ALFAomer

geforce experience driver yukledım galıba ekran kartıyla alakalı bırsey sıldım

dedıgım gıbı yenı gelen drıverı temız kurulmadan ku dedım eskı drıverları sıl dedı bede sıldım sonra ekran kartı sıldındı sonra copy fılan yazdı yuzde sıfır kullanım oluyor nasıl duzeltebılırım
  7. ALFAomer

lenovo ıdeaped l3 fortnıte kaldırırmı, kac fps gorur orta ayarlarda

https://www.teknosa.com/lenovo-ideapad-l3-i510210u-8-gb-256-gb-ssd-1tb-hdd-nvidia-geforce-mx130-2gb-156-hd-notebook-p-125035616
  8. ALFAomer

Yardım dun teknosadan lenovo ideapad l3 notebook aldım volorant oynarken fanı cok fazla ses cıkartıyor

fanı cok fazla ses cıkartıyor ve 1 saatte sarjı bıtıyor nasıl bır sorunu var bılmıyorum yardıcı olur musunuz fanın hızını nasıl ayarlayabılırım
  9. ALFAomer

Yardım asus laptop'un BIOS'unu nasıl güncellerim?

aygıt yonetıci bu hatayı 2. kez verıyor nasıl duzeltebılırım bilmıyorum yazılılm guncellemesı dıyor ama ben yapamadım bılgı alamak ıstedım
  10. ALFAomer

Yardım leptoptan ramdeki cl ye nerden bakabılırım

remımı degıstırecegım cpu z uygulamasını ındırdım hıcbır sey cıkmadı slot 1 ede baktım pls lutfen oyunlar kaldırmıyor
  11. ALFAomer

Yardım ASUS X509JA-Leptobumun akıcı calısması ıcın ne yapabılırım

sogutucu alsam akıcı calısır mı ne yapabılırım oyunlarda kasma sorunlarım oluyor ne yapabılırım
  12. ALFAomer

ASUS Vivobook X509JA - Max. RAM kapasitesini ve CL değerini nasıl öğrenebilirim?

Laptopta 4 GB RAM var Ben bunu 12 GB'a yükseltmek istiyorum. Yükseltirsem işlemcimi zorlar mı? ASUS Vivobook X509JA-BR089T/i3-1005G1/4GB RAM/256GB SSD/Intel UHD/15.6 HDWin10 CPU: Intel® Core™ i3-1005G1 Processor 1.2 GHz (4M Cache) Ekran kartı : Intel® UHD Graphics
Geri