Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Monster notebook ekranda çizgiler çıkıyor

2018 yılında Abra A7 V8.1 modelini aldım başkalarının şikayetlerine rağmen bende hiç sorun çıkmadı 6 senedir cayır cayır çalışıyor gta en yüksek ayarlarda 65-70 fps rahat veriyor. Ekteki fotoğrafta tam çıkmamış ama fotoğrafın altındaki yeşil çizginin ekranın her tarafında var sürekli yer...
  2. Dolar Bey

Yardım Laptopum açılmıyor (Açılırken sansür sesi)

Bende Monster Abra A7 V8.1.1 var. Bilgisayar durduk yere kapandı sonra açilırken 3-5 saniye boyunca bildiğimiz sansür sesi çıkıyor. Simdide açildı ama windowsda sorun olduğunu söyledi. Anlık olarak sansür sesi çıkıyor ve ekranda lütfen bekleyin yazıyor. 15 20 saniye sürdü. Lütfen yardım edin...
  3. Dolar Bey

Yardım Laptop alt vidası yalama yapmış

Çok fena yalama yapmış çıkmıyor arkadaşlar termal macun değiştirip hdd'yi çıkartacağım. Nasıl yalama yapmış vidayı çıkaracağım ? Normal bir vida değil hem küçük hemde 1 cm'lik derinlikte. Çıkaramazsam yarın derslerime giremem ve lütfen sadece taktik verin.
  4. Dolar Bey

Sim kartı yeni telefona uymuyor

Telefon Redmi Note 8 pro eski telefondaki sim kartı telefona uymuyor. Kestirilebilirmi sim kartı ? Yoksa yenimi alıcaz ?
  5. Dolar Bey

Harddiski nereye takacağım ?

Arkadaşlar elimde seagate 500 gb harddisk var leptop ta abra a7 v8.1 nereye takacağım
Top Bottom