Arama sonuçları: *

1. ymnosAnthem

Laptop adaptörünün ucu yandı şarj olmuyor

Merhaba başlıktaki gibi gece laptobu kullanırken birkaç kere laptop ile bu bağlantı ucu çıkmıştı şarj aletinin mesafesinden bende tekrar takmıştım vesaire. İlerleyen saatlerde bundan bağımsız birden kabloyu laptoba soktugumuz yerden duman gelip yanık koktu ve direkt çıkarsım ilk resimdeki gibi...
  2. ymnosAnthem

Laptobumun arkasını nasıl açarım

Laptobum Hp pavilion gaming laptop 15-ec2023nt Ram aldım ramlari takacagim tum vidalari soktum ancak arka kismini cikaramadim nasil cikarabilirim
  3. ymnosAnthem

Laptobumda OBS oyunları görmüyor

OBS de tam ekran veya seçili pencereyi al dediğim halde oyun gözükmüyor ve siyah ekran kalıyor. Pencereden seç diyorum oyunu ancak siyah ekranda kalıyor. Bunu nasıl çözebilirim
  4. ymnosAnthem

Laptop ekran kartlarının masaüstü kartlara performans farkı

Rtx3050 (60w) + Ryzen 5 5600h laptoba sahibim. Masaüstü rtx3050 sahiplerinden daha düşük fps aldığımı gördüm ancak fiyat olarak laptoplar daha pahalı. Bunun mantığını oturtmama yardımcı olabilecek biri var mı
  5. ymnosAnthem

Laptobumun ssd sini nasıl öğrenirim

Laptobumun ssdsini satıcam ancak marka modeli nasıl internetten öğrenebilirim? 256 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD diye geçiyor. https://support.hp.com/tr-tr/document/c07700011 Bu da laptobumun linki
  6. ymnosAnthem

Laptop ekran kartını tam kullanmıyor

Resimde görüldüğü gibi Laptobum ekran kartının sadece max %8 ini kullandığı için oyunda düşük fps alıyorum. Laptop prize takılı bu olay her oyunda olmuyor mux switch den dolayı vs olabilir diye düşünüyorum bilgisi olan var mı? 1651493159 Ayrıca ekran kartım RTX 3050 ve İşlemcim Ryzen 5 5600H...
  7. ymnosAnthem

Laptop Ekran kartını düzgün kullanmıyor

Laptobum bazı oyunlarda ekran kartını ful güçte kullanmıyor. Bu yüzden düşük fps alıyorum. Bunu nasıl çözerim? Alta örnek bir resmi bırakıyorum. 1648025958 GPU 2 Ekran kartım bu arada
  8. ymnosAnthem

Laptop Ekran kartını full kullanmıyor

Görebileceğiniz gibi ekran kartını max performansta kullanamıyorum bu yüzdende fps düşüklüğü yaşıyorum. Araştırdığımda mux switch gibi şeyler duydum ancak kimse çözümden bahsetmemiş. Bilen birisi yardımcı olabilir mi acaba. O kadar para verip laptop alıyoruz ve ekran kartını kullanmadığı için...
Geri