Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

Yeni aldığım laptop şarjı 100 ken kapanıyor kendiliğinden

Lenovo 15iax9 rtx 4050 modeline sahibim daha bu yazın sonunda aldım. Şu ana kadar hiç bi problemim yoktu fakat son 2 3 gündür şarjı %100 olduğu halde kendiliğinden kapanıyor şarjı bitmiş gibi açma kapatma tuşuna basınca açılmıyor. Sonra şarja takıyorum direk açılıyor ve şarjı %100 gösteriyor...
  2. AlpBeyk

bilgisayarımın sesi açılmıyo

Daha önce hiç hayatımda böyle bi sorunla karşılaşmadım kaç senedir bilgisayar kullanırım. Bilgisayarın sesi açılmıyo direk. şu tuşa basıyorum ses normalde açılması gerekirken hiçbişey olmuyo ayarlardan falanda denedim açmayı ama olmuyo yine aynı kalıyo 1 hafta öncesine kadar böyle bi sorun...
  3. AlpBeyk

Lenovo müşteri temsilcisiyle anlaşamıyorum

Arıyorum diyolarki biz bilemeyiz teknik servise sorun teknik servisi arıyorum( bilmiyoruz diyenin verdiği numarayı) diyolarki biz teknik servisiz biz bilemeyiz lenovoyu arayın en son arayıp birbiriyle konuşturucam sorumda şu bu arada laptop alıcam ram takviyesi yapıcam aldıktan sonra arka...
  4. AlpBeyk

Laptop'a ram önerisi

Lenovo loq alıcam rtx4050 8 gb modeli i5 12500hx 8 gb ram takıcam aldıktan sonra hangi rami alayım Birde laptoplarda arkası açıldığı zaman garantisi bitiyor diye biliyorum onu nasıl yapıcam
  5. AlpBeyk

Windows 10 flasha kurulmuyor

media cretaion tool 2004 ile usbye windows 10 kurmak istedim bütün adımlara tamam dedim yükleme ekranı gelmeden önce birkaç şey hazırlanıyor dedi ondan sonra yükleme ekranı geleceğine programı çalıştıramıyoruz dedi (Flash bellekle alakası yok ıso dosyasıda aynı hatayı veriyor) (Bilgisayara...
Top Bottom