Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

Bilgisayarımdan Tam Performans Almıyorum

i7 8700H ve GTX 1050Ti ekran kartlı 8GB Ramli Monster Abra A5 V13.4 laptop var. CS2 ve LoL'de 55-70 FPS arası alıyorum. YouTube üzerinden 1050'li laptoplarda 100 FPS i görüyorlar. Sanırım ekran kartımdan tam verim alamıyorum. Nedenini hiçbir türlü bulamadım. Herhangi bir problem yokmuş gibi...
  2. lerensavasl

Isı Değerlerim Nasıl Düşer?

İmzadaki sisteme sahibim. LoL falan oynarken 78-80 derecelerde geziyor ancak Tomb Raider gibi daha ağır oyunlar oynamaya başladığımda %100 yüke ulaşıyor sanırım ve 90 dereceyi buluyor. MSI Afterburner'da kullanım %100 olarak gözüküyor. Kullanılan termal macunum bayağı bir dandik. Aşağı yukarı...
  3. lerensavasl

Sıcaklık Değerlerim Neden Böyle?

LoL oynarken 70 75 civarı dolanan sıcaklığım, Witcher 3 ve Tomb Raider oynarken 80 ile 90 arasında geziyor. 90'ı gördüğü de oluyor, ortalama 85 diyebilirim. Termal macunu yenileyeli çok uzun zaman olmadı ancak HY510 gibi bir termal macun kullandım. Ayrıca soğutucu kullanmıyorum. Fanlarımı falan...
  4. lerensavasl

FPS Neden Düşük Olabilir?

Arkadaşlar 2009 yılından kalma bir oyun oynuyorum. Oyunda 30FPS kilidi var. Sistemin aslına bakarsanız bu oyun için gayet ama gayet yeterli. Ancak oyunda ben 20 FPS falan oynuyorum. 30 Sabit hiç şaşmayacak bir performans alabilecekken, 20-23 gibi bir FPS alıyorum ve oyun kasıyor. Muhtemel çözüm...
  5. lerensavasl

Çözünürlüğüm Oyunlarda Ekrana Sığmıyor

Arkadaşlar ekran 1920x1080 normalde. Normal masaüstünde takılırken 1920x1080 kullanabiliyorum ancak herhangi bir oyuna girdiğim zaman bu oyunu 1920x1080'de çalıştırıyorsam, oyun taşıyor. Normal oyun ekranının yarısı falan gözüküyor. Ancak oyunda çözünürlüğü 1600x900 yapınca oyun ekrana tam...
  6. lerensavasl

XLSX Uzantıları Nasıl Açarım?

Microsoft Store'dan XLSX Viewer Free indirdim ancak işe yaramadı. Ben bu dosyayı nasıl görüntüleyebilirim?
  7. lerensavasl

Öneri Laptoplarda +20 Ram Yükseltmek

Arkadaşlar böyle bir videoya denk geldim. Videonun çok yardımcı olduğunu düşünüyorum ve daha çok kişiye ulaştırmak için burada paylaşmak geldi aklıma. Umarım size çok yardımcı olur.
  8. lerensavasl

FPS ve Hz Arasındaki İlişki

Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar. Şöyle bir sorum var. Benim ekranım 60Hz ve ekran kartım Radeon 530 yani giriş seviyesi bir ekran kartı. Sorumu belirtirken Valorant üzerinden anlatacağım. 1920X1080 düşük ayarlar MSAA 2X ile 60FPS oynayabiliyorum. MSAA'yı düşürüp FXAA yaptığım zaman oyunu...
  9. lerensavasl

Bilgisayara Bağlı Microsoft Hesabını Değiştirme

Öncelikle iyi günler. Geçenlerde abimin bilgisayarına format attım. Ancak abimle iletişim kuramadığım için, kendi Microsoft hesabımı bağladım. Şimdi kendi Microsoft hesabımdan çıkıp, abimin hesabını bağlamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
  10. lerensavasl

HP Pavilion Laptop Takılma Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Linkte verdiğim laptopa sahibim. Alalı 3 yıl oluyor. Bilgisayar çok fazla takılmaya başladı. İnternette gezerken 5 saniyede bir takılıyor resmen. Takılamalar da 5 saniye kadar sürüyor. Bilgisayarda bir şey yapılamıyor. Çözüm için bilgisayarın içini temizlettim, belki...
  11. lerensavasl

Lenovo Laptopumun M2 SSD Desteği Var mı?

Merhabalar. Arkadaşlar laptopta 128GB SSD+ 1TB HDD var. M2 SSD takviyesi yapabilir miyim acaba? Laptop Lenovo v330 15IKB.
  12. lerensavasl

İşlemci ve Ekran Kartı Sıcaklığı

Merhabalar. Ben CSGO oynarken işlemci sıcaklığım 85*C Ekran kartı sıcaklığım 75*C'lerde geziyor. Sizce problem mi?
Geri