Arama sonuçları: *

1. timury

Laptop termal macun önerisi 100 tl bütçe

laptop termal macun önerisi münmküne 80 tl civarı falan olsun ama limit 100 tl
  2. timury

Kaspersky yükledim chrome u açınca kamera çalışıyor yazıyor

Arkadaşlar ne oluyor anlamadım virüs falanmı girdi kaspersky yükledim 2 saat önce şimdide her chromu açtığımda kamera çalışıyor diyor chrome falan benimi izliyor bantladım kamerayıda cidden kaspersky ile taradım pcyi virüs falan çıkmadı
  3. timury

2060 laptop low da fps sorunları

Arkadaşlar merhaba 2060 i5 9300h 8gb ram li bir laptopum bulunuyor arada sırada onla oynuyorum ama şöyle bir sorun var oyunları low a almasam kasıyor 30 fps fln alıyorum mesela pubg de low da 50 fps alıyorum arada sırada droplar oluyor bunun nedeni ram midir? rami 16 yapsam sorun gidermi?
  4. timury

Bu laptop ne kadar satılır.

Merhaba arkadaşlar elimde pek kullanmadığım yurtdışından alınma i5 9300h 2060 8gb 256 gb ssd li acer nitro an515-54 var şubat ortalarında alındı ürün yurtdışı garantili kutusu faturası fln var
  5. timury

Yardım Hdd ye birşeyler oldu sanırım

Laptopumda böyle bir şey yazıyor yardım edebilirmisiniz? 1622231560 Foto yu eklemeyi unutmusum
  6. timury

Yardım Laptopumun renklerine bir şey oldu yardım edermisiniz.

Arkadaşlar merhaba bugün geforce control panel den birkaç değişiklik ayarlarla falan oynadım şu anda epic games e gridiğimde böyle bir şey farkettim düzelmesi için ne yapmam lazım? yardımcı olursanız sevinirim.
  7. timury

2060 laptop en iyi overclock ayarları

Arkadaşlar merhaba elimde Acer nitro an515-54 içinde 2060 i5 9300h 8gb ram var bu cihazı daha güçlendirmek için neler yapılabilir birde sizce yapmalımıyım yapmalıysam nasıl yapılıyor?
  8. timury

2060 laptop ile mining yapılır mı??

Arkadaşlar merhaba elimde 2060 bir laptop var günde 5 saat falan kullanıyorum onun dışında evde yatıyor sizce mining yapılır mı? elektrik faturası gelmiyor otelde kalıyorum şu anlık steam cüzdanı için para yetiştiremiyorum günde 15 saat falan mining yapsa ne kadar kazancım olur? birde nasıl...
  9. timury

Acer nitro 2020 serisi kronik sorunu varmı?

Arkadaşlar elimde acer nitro an515-54 var yurtdışından alınma rtx 2060 i5 9300h 8 gb i bulunmakta ben buna 8 gb ram daha taktırmak istiyorum çünkü 8 gb ram ile aşırı kasıyor oyunlar ama taktırısam garantisi biter sizce değermi garantisi bitirmeye 1 yıl garantisi var bu cihazlarda kronik anakart...
  10. timury

Başka ülkedeki Acer servisinde ram taktırabilirmiyim.

Arkadaşlar merhaba 3 hafta önce kendime Acer Nitro An515-54 modelini rusyadan 6600 TL'ye satın aldım ama içinde 8 gb ram bulunuyor garantisinin gitmemesi için yetkili serviste taktırmayı düşünüyorum. Söyle bir sorum olacak ben illa ram i rusyadaki acer servisindemi taktırmam gerekiyor yoksa...
Geri