Arama sonuçları: *

1. carljohnson

Yardım HP laptop garanti ile alakalı soru

Arkadaşlar merhaba. Bugün laptopun üstüne limonlu soda döktüm. Sodanın temas ettiği tuşlar sert basıyordu bende tuşları açıp sildim. İlk başta çok daha iyiydi ama kurudukça tekrar sert oluyor ve tab tuşunu sökeyşm derken ufaık bir parçayı kırmışım garantiye göndermek istiyorum kaç güne gelir ne...
  2. carljohnson

Yardım Laptopa soda döktükten sonra klavye sorunları

Arkadaşlar yaklaşık iki saat önce laptopa limonlu soda döktüm şekerli olduğundan (öyle düşünüyorum) sodanın döküldüğü yerler daha sart basılıyor bunun bir çözümü var mıdır? Henüz garantisi bitmedi kapağı açarsam garanti devre dışı kalır mı acil yardım lazım
  3. carljohnson

Windows Defender açamama sorunu

Arkadaşlar bir program indirmem gerekiyordu. Defender falan devre dışı bıraktım. Kurdum programı ama virüs olduğundan şüphelendim ve sildim. Sanırım hala etkileri devam ediyor. Masaüstündeyken bile %30 CPU kullanılıyor Defender açmaya gidiyorum "Sizin virüs ve tehdit korumanız, yöneticiniz...
  4. carljohnson

Laptop bataryası

Sorum şu: Laptop bataryası takılıyken ve prize de takılıyken oyun oynarsam bataryamın ömrü kısalır mı ve havuz mantığı ile mi çalışır yoksa doğrudan prizden mi güç alır?
Top Bottom