Arama sonuçları: *

1. epic games kullanıcısı

Laptopumda CPU değişiyor fakat GPU deişmiyor

Şu anda bir şaşkınım. Laptop için aldığım 10TL'lik termal macun u sürmek için açtığım laptopta işlemcinin yanında bir şey vardı beyaz. Üstünde ise vidaya benzer bir şey. Onu 90 derece çevirdim işlemci çıktı. İşlemci olduğuna eminim. Altında pin falan vardı. Sonra GPU ya bakayım dedim o çıkmadı...
  2. epic games kullanıcısı

Laptop fan kontrol etme!

Bizim için gerekli uygulama bu. Bu uygulamayı indirip yönetici olarak çalıştırın ve kurun. Sonra açın ve resimdeki yere tıklayın. Tıkladıktan sonra "edit" in yerindeki kısma tıklayın. Burası marka marka sıralanmış. Siz kendi markanızı ve modelinizi bulun. Sizin modeliniz yok ise korkmayın...
  3. epic games kullanıcısı

Windows 10 mu Windows 8.1 mi?

Beyler pc ye virüs bulaştı. Bende format atacağım. Benim laptop çıktığında 8.1 yüklüymüş bende 10 a çevirdim. SSD falan aldım. Acaba şimdi w10 mu kurayım w8.1 mi? BİOS update ve driverler 8.1 ile optimize bir yandan da o yüzden kuracağım. Sizce kurayım mı?
  4. epic games kullanıcısı

HP laptop bios güncelleme sıkıntısı

Arkadaşlar benim PC envy m6 1160et bios sürümü f11 f36 varmış onu yükleyeceğim ama sorun var yüklenmiyor. USB ye yükleniyor hepsi ama exit diyorum tekrar açılıyor. Bir sorun mu var acaba?
Top Bottom