Arama sonuçları: *

1. D

Victus Kronik Adaptör Sorunu

HP Victus Laptoplarda muhtemel kronik şarj sorunu. Hemde gönderilen adaptörün bozuk olmasıyla alakalı Evet arkadaşlar 2 hafta önce bi victus 16 r1 almıştım kendisi şarj sorunuyla geldi (açıkken şarj olmuyor) iadeye gönderdim ama fiyatına göre müthiş bir işlemci sunduğundan ve bir malın 2 kere...
  2. D

AMAZONDAN VİCTUS ALMAYIN

Sakın almayın arkasaşlar sarj olmuyorlar 2 kere aldim iade edip ikiside böyle fiyatina göre cok guzel felan ama uzak durun hicmi test etmeden yolluyorlar anlamiyorum (kapaliyken sarj oluyor acikken olmuyor bir suru sikayetvar sikayeti var muhtemel adaptor sorunu) 12700hx + 4060 olan model
  3. D

Victus açıkken sarj olmuyor

Victus 16 aldım bugün freedos olarak geldi win11 kurup windows updateden sürücüleri kurdurdum her şey oldu fakat açıkken şarj olmuyor?
  4. D

PC Kilitleniyor sorunu

sorunun nasıl oluştuğunu şimdi size anlatıcam çözüm önerilerine çok açığım artık canımı sıkıyor olay şöyle işliyor bir ses geliyor (bozuk bir ses cızırtılı böyle yarım saniye felan) ardından laptopun şarj ikonuna tıklarsanız (255%) yazıyor aynı şekilde laptop 100% şarj olmasına rağmen şarj...
Geri