Arama sonuçları: *

1. V

Laptop windows etkinleştirme (ufak bi yardım edin lütfen)

Arkadaşlar laptobu ubuntudan win10 a geçirdim. Laptop 10 yıllık ve kaçak etkinleştirmeden . Acaba orijinal win 10 ' a sahip mi? Anakarta falan gömülü oluyor ya bazılarında. Nasıl yapabilirim varsa ? yardımcı olursanız sevinirim..
  2. V

Laptop arıza

Arkadaşlar bakır boru üstündeki 3 vida sökülmüyor nasıl sökebilirim yalama olmuşlar ve menteşemin 1 i nin yanındaki vida yuvası yok sanırım boş dönüyor ekranı acarken kasa aralanıyor . Nasıl çzebilirim
  3. V

Termal macun üstü yalama vida

Arkadaşlar laptoba upgrade yapacam ssd takıp termal macun yenilicektim ama bakır boruların oldu kısımda 8 vidadan 3 ü açılmıyor yalama olmuş. Bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim ? ve ayriyetten menteşenin olduğu yerdeki vidanın yatağı mı yok anlamadım boşa dönüyor vida ve laptobun ekranını...
  4. V

Bazı tuşlar çalışmıyor(Asus N56VM)

Arkadaşlar laptopu upgrade ediyorum ssd takıcam fakat bazı tuşlar çalışmıyor 4 ve backspace gibi bunları nasıl çözerim acaba ?
  5. V

bilgisayar müh. laptopum uygun mu?

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Bu sene bilgisayar mühendisliği bölümünü kazandım ve elimde eski bi laptop var . Laptop 2012 çıkışlı ASUS Vivobook . Özelliklerini tam bilmiyorum şuan da yanımda değil . Bana okula getirip götürme ve gerekli programlarda yeterlimidir acaba diye sorucam...
Top Bottom