Arama sonuçları: *

1. Muti

google chrome'u nasıl arka planda çalıştırabilirim

yanlışlıkla arka planda çalıştırmayı durdur seçeneğine tıkladım sanırım:// nasıl aktif edebilirim
  2. Muti

Yardım Ekran ve ses yok ama klavye rgbleri çalışıyor!

Monster notebookumun ekranı Valorant mağazaya girdikten sonra bi anda gitti arkada müzik çalıyordu o da ekranla beraber gitti şu anda monitör kapalı gibi ama rgbler yanıyor ekranı tekrar nasıl eski haline getirebilirim?
  3. Muti

i5 10300h işlemciye uv yapmak mı soğutucu almak mı daha mantıklı?

işlemcim oyunlarda sürekli 85 derece bazen 90a dayanıyor. Laptop için normal olsa da rahatsız oluyorum. UV yaparsam performans kaybı yaşayacağım ama param cebimde kalacak soğutucu alırsam da performans kaybı yaşamayacağım ama param gidecek ve işlemci soğur mu soğumaz mı aşikar. Sizce ne...
  4. Muti

i5 10300h+gtx 1650+8gb ram laptopta fortnite fps sorunu

oyun içinde fps droplar da bulunuyor 8 gb ramden kaynaklı olabilir diye buna bişey demiyorum ama fps sorunum da var youtubeden izlediğimde adamlar medium ayarlarda 70 80 bazen de 50 fpse düşüyor ama ben 50 taş çatlasın 60 fpste oynuyorum sorun nedir sıcaklık durumu: 80 derece driver: güncel
  5. Muti

Pes 2021 mouse imlecim gözükmüyor

iki adet ss bıraktım birisinde mouse ekranın en kenarında diğerinde ise mouseyi 1cm hareket ettirdim ve imleç kayboldu, çözümünü bilen var m?
  6. Muti

forza horizon 4 demo direksiyonu görmüyor

bir direksiyon aldım ve pedallar ethernet ile bağlanıyor kabloyu pcye takınca da fh4 direksiyonu bile görmüyor ama ets görmüştü, önceden de ethernet kablosu bağladığımda çalışmamıştı ama driver falan indirmekle alakalı olabilir mi sorun edit: bu arada direksiyon goldmaster rc 451
  7. Muti

Yardım Laptopum açık ama ekran sadece siyah,oyun içi sesler de geliyor ama kapanmıyor

Ekran simsiyah kaldı klavye rgbsi de açık oyun ici sesler de geliyor ne yapabilirim bilmiyorum alt f4-ctrl alt del- windows tuşu hepsini denedim ama ekran simsiyah bir şekilde kaldı bundan önce de valoda 120 fps alırken 30 40 fpse düştü driverı kuramadığım için de driver güncel değil yardim...
  8. Muti

Yardım Word üzerinden yapıp kayıt ettiğim dosya gözükmüyor?

başlıkta anlattım tüm olayı nasıl bulabilirim bu dosyayı bu bilgisayara giriyorum belgeler diyorum ama bulamıyorum
  9. Muti

valorantta mikrofonumun çalışmasına rağmen sesim karşıya gitmiyor

sebebi nedir bas konuş tuşuna basıyorum ama kimse beni duymuyor
  10. Muti

Jbl t 500 bt pc uyumlu değil mi

Valla normalde ses geliyordu falan ama şuan aynı ilk zamanlardaki gibi csde ses gelmiyor çok can sıkıcı
  11. Muti

Fortnite drop ve kasma sorunu

1.5 ay önce ilk indirdiğimde drop giriyordu tamam 8 gb ramdan dolayıydı ama oyun oynanmayacak hale geliyor yavaş yavaş bu problem oyun ile mı alakalı oyun ayarları her şey ultra 40 60 fps drop girince 8 falan oluyor cihaz kendini toparlarken fps yavaş yavaş artıyor ama kasıyor yani çok can...
  12. Muti

Neden steamde eşyalarımı satamıyorum? Daha önceden satış yapmam mı gerekiyor?

Bir ekran görüntüsü bıraktım csde düşük ücretli skin satıcam ama satamıyorumm takas da edemiyorum. Sorun nedir
  13. Muti

Bios ekranından geri dönerken tekrar windows gerekir mi

soru başlıkta 1611488228 tekrar windows kurmak gerekir mi
  14. Muti

Laptopumun anakartı kaç mhz ram destekliyor nerden öğrenebilirim

2666 mhz rami arttırmak istiyorum anakartım kaç mhz destekliyor nerden bakabilirim
  15. Muti

Yardım 5-10 dakika sonra sesler robot gibi oluyor, sorun cihazimda mı bt kulaklığımda mı?

Laptopuma jbl t500 btyi bağlıyorum ses kalitesinde bir sıkıntı olmuyor ama 15 20 dakika sonra ki bazen 5 dk içinde bile okuyor arkadaşlarımın sesi ve oyunun sesi bildiğiniz robot oluyor ve anlaşılmıyor sizce sorun ne olabilir
  16. Muti

AC Odyssey giremiyorum

sorun ne olabilir
  17. Muti

Gece laptopu açık bıraksam bi sorun çıkar mı

Gece oyun indirmek istiyorum şarj 1.5 saat gidiyor zaten bi sorun çıkmaz dimi şarjda bırakıp bataryaya bi sıkıntı çıkarmak istemiyorum
  18. Muti

laptopa şifre koydum kaldıramıyorum

win10 var laptopumda nasıl kaldırabilirim şifreyi
  19. Muti

Pcde oyun için jbl t500 bt kullananlar bakabilir mi

Discordda ses giriş çıkış cihazı ayarlarınız neler atabilir misiniz
  20. Muti

Msi afterburner işlemci sıcaklığını,kullaniminı ve ekran karti kullanimini göstermiyor

Ne yapmam lazım fps ve gpu sıcaklığı gözüküyor sadece
Top Bottom