Arama sonuçları: *

1. xMUK

Macbook Pro 13" 2021 Model içeriği hakkında soru

İyi günler dilerim. Macbook Pro 13" almayı düşünüyorum. 16gb ram m1 çip li modelini. Daha çok ofis video edit photoshp film dizi izleme tarzı şeyler ile uğraşıcam.Görüntü içeriği oldukça güzel diye biliyorum QHD ve renkler çok parlak diye biliyorum. Sorum şuydu çok nadirde olsa kafa dağıtmak...
  2. xMUK

Güncel Laptoplarda Garanti Durumu

Hayırlı forumlar dilerim. Gigabyte, asus, msi gibi markaların rtx3000 serisindeki güncel laptoplarda garanti neleri kapsar acaba birde laptoplar ek m2 ram takımı olabiliyor bunu alıp kendimiz taktığımızda garanti kapsamından çıkıyormu sonuçta ekleme seçeneği sundukları için arkasını açtığımızda...
  3. xMUK

Aorus 15p 15g arası fark tdp değerleri.

Hayırlı günler dilerim. Bir sorum olucaktı Aorus 15g xc ve 15p xc 3070 modelleri arasında dış görünüş içerik olarak neredeyse her şey aynı sadece okuduğum kadarıyla tdp değerlerinde değişiklikler var. 15 g modelinin işlemci pl 1 60 wat pl 2 90 wat ekran kartı 105 wat iken 15 p modeli işlemci pl...
  4. xMUK

LAPTOPTA EKRAN KARTI SIRALAMASI

Hayırlı günler arkadaşlar. Ufak bir sorum olucaktı. Laptoplarda ekran kartı olarak iyiden kötüye bir sıralama yapabilirmisiniz net bilgim yokta rtx 3080 rtx 2060 arası sıralama nasıldır acaba en iyiden kötüye bu süper maxq veya normaller tam bilgim yokta. Şimdiden teşekkür ederim Hayırlı...
  5. xMUK

1920x1080 Full HD laptop 4k TV ye bağlandığında 4k görünüm verirmi ?

İyi günler dilerim. Laptopum 240Hz 1920x1080 FULL HD İPS panel Ekrana sahip. Ekran kartım 4k yı destekliyor.Laptopumu 4k yı destekleyen TV veya Ekrana bağladığımda bir sıkıntı yaşamadan donma veya gecikme tarzında problem yaşamadan bağlayıp 4k oyun veya film izleyebilir miyim ? Yardımınız...
Top Bottom