Arama sonuçları: *

1. mrhamsi

YENİ MACUN DEĞİŞİMİ ancak hala 91 derece laptop

Laptopun çok ısınıyor macun değiştirdim yine aynı ne yapmalıyım
  2. mrhamsi

Laptop mavi ekran sonrası kapanma

Dostlar laptop açtığımda mavi ekran veriyor sonrasında güncelleme yapıp kapanıyor yardım!
  3. mrhamsi

windows virüs taraması sorunu

beyler windows güvenlikden pc taraması sonucu virüs algılıyorum ciddi bi 5 6 tane dosya buluyor bunları nasıl temizliyebilirim winDOWS TEMİZLEMİYOR GALİBA
  4. mrhamsi

oyunları kendi kendine alta alıyor

1.arkadaşlar bayadır bu sorun var ilk başlarda csgo da yaşamaya başladım şöyle ki cs her girdiğimde dc resmi ekrana geliyordu birşeye basamıyordum alttan tekrar csgo simgesine basınca oyuna giriryordu 2. olarak dün sorunum level atladı csgo yu actığımda oyunu alta atıyordu simgesine basıyorum...
  5. mrhamsi

Gpu ve cpu 90 dereceye dayanıyor

arkadaşlar i5-9 rtx2060 sisteme sahibim özellikle ark oyunundan gpu ve cpu 90 92 dereceye dayanıyor bu kısımda fanların uçtuğunu duyuyorum ucak motoru gibi sese sahipler normalmi bu değer deilse ne yapabilirim
  6. mrhamsi

leptopda sadece kulaklık girişi var

arkadaşlar laptopumda tek giriş yeri var üstünde kulaklık simgesi bulunuyor peki mikrofon ? 2 tip klaklık arasında kaldım birisi usb girişli hem mikrofonu hem kulaklığı tek usb yerinden aktarıyor diyeride tek jak (doğru yazamamış olabilirim) girişli kulaklık ve mikrofonu jakdan okuyor hanisini...
Geri