Arama sonuçları: *

1. NaberlaneNEsbAtUr

Yardım Termal macun değişimi sonrası touchpad çalışmıyor

Neden olabilir her şey çalışıyor laptoptaki sadece touch pad çalışmıyor
  2. NaberlaneNEsbAtUr

laptop termal macun değişimi sonuç

1 yıllık laptopum aldığım günden beri çok sıcak çalışıyor hiç performance modunda kullanamadım under volt yaptığım halde ortalama 95 derecede çalışan işlemci çok sinirimi bozuyordu ekran kartı 70 derece üstüne çıkmadı hiç ama işlemci için değiştirdim temal macunu şu an performance modunda under...
  3. NaberlaneNEsbAtUr

5 yıldır değişmeyen termal macun

kuzenimin bir laptopu var ve win 7 liymiş kuzenim win 10 kurmuş ve 5 yıldır termal macunu değişmemiş şu an boşta 80 95 derece aralığında çalışıyor temizleyip termal macun değiştirmek ne kadar etki eder
  4. NaberlaneNEsbAtUr

laptopu en iyi şekilde nasıl soğuturum

merhaba laptopumu ısıdan dolayı performance modunda kullanamıyorum laptopa monitör ve klavye takılı olduğu için ekran ve klavyenin üstüne de soğutucu veya laptopu birşeyin içine koyup soğutabilirm öneriniz nedir
  5. NaberlaneNEsbAtUr

laptopun performası çok düşük

arkadaşlar rtx 2070li laptopum var bf 5 te en yüksek ayarlarda 6 fps alıyorum şaka gibi yardım edebilecek olan var mı acaba
  6. NaberlaneNEsbAtUr

cpu 90 derecenin altına düşmüyor

arkadaşlar oyunlara girdiğimde laptop cpu ortalama 95 derecelerde çalışıyor ve laptop daha yeni alındı neden olabilir. yardımcı olursanız sevinirim
  7. NaberlaneNEsbAtUr

Laptop işlemcisi ısınıyor

Arkadaşlar laptopum hp omen 17 rtx 2070 i7 9750h gta 5 te cpu 97 dereceleri görüyor nede olabilir
  8. NaberlaneNEsbAtUr

monster notebook windows

monster notebook un kendi sitesinde windows sürüm 1909 kurulmalı diyor başka bir windows kursam sıkıntı olur mu
Top Bottom