Arama sonuçları: *

1. Nvidia Mx130

Windows 10 açılırken siyah ekranda yuvarlak dönüyor

Merhaba. Dün SSD taktim Windows'u kurdum ancak PC'yi açtıktan sonra logonun altında siyah ekranda 5 saniye falan yuvarlak dönüyor.Normal açılma hızından yavaş açılıyor.HDD varken böyle bir şey olmuyordu. Neden olur?
  2. Nvidia Mx130

Laptopdaki bu yerden ses geliyor ve ısınıyor

Merhabalar ben oyun oynarken işaretli olan yerden ses geliyor (oyundan oyuna değişiyor) ve ısınıyor.Babam bu işlerden biraz anlar ben sordum dedi ki mesela laptopa 20w geliyor ama bazı yerler 12w kullanıyor bunu çevirenler den ısınıyor dedi acaba o yüzde mı? Bilgisayar çok ısınmıyor
  3. Nvidia Mx130

Çözüldü✓ Antimalware Service Executable 300mb ram kullanımı!

bunu bugün farkettim sanki ramı fazla kullanıyor gibi bunun çözümü nedir?
  4. Nvidia Mx130

Masaüstünde 1saniyeliğine siyah ekran gelip gitti sorun var mı?

Bende mx130 ekran kartı var açılırken herhangi bir sorun yok normal şekilde açıldı sonra pc yi 15-20saniye kendisine gelmesi için masaüstünde durdurdum sonra yenile yaptım ve 1 saniyeliğin siyah ekran geldi gitti sorun var mı? biraz takıntılıyım da korkuyorum :( şimdi ise normal şekilde...
  5. Nvidia Mx130

Yardım Bilgisayarımın burası sürekli yenileniyor sorun varmı?

Şu hani varya google ye girdiğimiz dosyalarda arama yaptığımız yer altta adını hatırlamıyorum orası 5dk de bir 1sn yenileniyor sorun varmı?
  6. Nvidia Mx130

Laptopumun burası sürekli kendisini yeniliyor

burası 5dk de bir kendini yeniliyor 1 sn gidip geliyor sorun varmı?
  7. Nvidia Mx130

Fotoğraf yedekleme uygulaması

Merhaba arkadaşlar ben yarın kardeşimin PC deki fotoğrafları yedeklicem 2uygulama buldum Google drive ve mega.np 3.bir uygulama söyler misiniz en az 10gb olsun bide güvenilir olsun Teşekkürler Bu arada bununla alakalı konuyu bulamadığım için bu konuyu şeçtim.
Geri